torsdag den 14. juli 2011

Apple oikeastaan ​​ole etsimässä uusia iPad valmistajille, edelleen BFFs kanssa Foxconn?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/14/apple-actually-not-looking-for-additional-ipad-manufacturers-st/:


Aiemmin tällä viikolla, DigiTimes väitti, että Apple oli harkitsee lisäksi valmistaja tuottaa oletettavasti uhkaava - mutta oikeastaan ​​enemmän myyttisiä - seuraavan sukupolven iPad. Nopea eteenpäin nyt ja Taiwanin julkaisu kertoo, että Cupertino on ollut äkillinen mielenmuutos. Foxconn - kuka on tällä hetkellä ainoa tuottaja liuskekivi - on kuulemma vakuuttunut Apple pitämään valmistus yksinoikeudella loppuun tämän kalenterivuoden . Kaikki ei ole menetetty Foxconn n kilpailu kuitenkin: juoruilija ehdottaa Pegatron vielä ampui kymmenen miljoonaa tuotanto kestää seuraavaan iPhone , ja mitä iPad 2012 tuo tullessaan. Mainitsematon raportissa kuitenkin onko tarpeeksi suolaa olemassa maailmassa kattamaan seuraavalla kierroksella väittää, myöhemmin tällä viikolla.

Apple oikeastaan ​​ole etsimässä uusia iPad valmistajille, edelleen BFFs kanssa Foxconn? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 heinäkuu 2011 06:09:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink BGR | lähde DigiTimes | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar