mandag den 28. marts 2011

Ei iPhone 5 vuoden WWDC tänä vuonna? Niinhän se näyttää täältä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/28/no-iphone-5-at-wwdc-this-year-thats-how-it-looks-from-here/:


Kun nyt olet nähnyt ilmoitusta varten WWDC 2011 (tulevan kesäkuun 6.), mutta mitä et ehkä ole kuullut vielä, että tämä tulee olemaan hieman erilainen kuin jotkut dev huonoja vuosia aiemmin. Eli toisin tapahtumia vuonna 2008 2010, et näe ilmoitusta uudesta iPhone (tai iPad ... tai jotain muuta laitteistoa liittyvä). Me kuulemme samanlaista pulista lähteistä, kiinteät kirjailijat Jim Dalyrmple on Loop ja Kaikki mitä D: n John Paczkowski ovat kertoneet tänään - että tämä WWDC tulee olemaan kyse tulevaisuuden IOS-ja OS X .



Tietenkin jos astiat pois, kaikki katseet aiotaan yhtiön Fall tapahtuma, joka näyttää yhä todennäköisemmältä paikka aloittaa uuden puhelimen - etenkin kun otetaan huomioon se, että iPodin paikka Applen mallistossa on tullut vähentynyt kiitos onnistuminen mobiililaitteisiin. Ajoitus esitetään myös Applen mukavasti ja reipas kauden loma puhelimen ostaa. Mitä iPad, Daring Fireball: n John Gruber arveltu, että voisimme nähdä jonkinlaista uutta mallia tänä vuonna Fall tapahtuma, ja vaikka tämä näyttää erittäin epätodennäköiseltä, että meille annetaan käynnistämistä iPad 2 , uusi tabletti tekisi täydellinen kumppani, että uuteen puhelimeen. Mitä syyskuu omistaa puhdasta spekulaatiota nyt, mutta tällä hetkellä näyttää siltä, ​​että voit vain totutella iPhonen 4.

Ei iPhone 5 vuoden WWDC tänä vuonna? Niinhän se näyttää tästä alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 28 maaliskuu 2011 16:11:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Shocker! Sprint virallisesti vastustaa AT & T: n ehdotetun yrityskaupan T-Mobile

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/28/shocker-sprint-officially-opposes-atandts-proposed-acquisition-o/:

Kyllä, luit oikein. Sprint on todella menossa tukalassa ja virallisesti vastustaa AT & T: n ehdotetun hankinnan T-Mobile USA. Ilmeisesti se katsoo, että liiketoimi "vähentää kilpailua ja haittaa kuluttajille", jos se saa mennä läpi, ja se vowing "taistella tämän yritys AT & T: kumota edistymistä viimeisten 25 vuoden aikana ja luoda uusia Ma Bell duopoli." Lisäksi todetaan edelleen, että yhdistynyt yhtiö olisi lähes kolme kertaa koko Sprintin kannalta langattomien tuloja, ja että se ja Verizon olisi "ylivoimaisesti hallitsevat" USA langattomalle teollisuudelle ja on "ennennäkemätön määräysvaltaa" post-paid markkinoilla. Koko lehdistötiedote on tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Shocker! Sprint virallisesti vastustaa AT & T: n ehdotetun yrityskaupan T-Mobile


Shocker! Sprint virallisesti vastustaa AT & T: n ehdotetun yrityskaupan T-Mobile perin ilmestynyt Engadget Ma, 28 maaliskuu 2011 16:36:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Lenovo kokemasi kanssa koppiin hyväksymän ThinkStation E30 ja ThinkCentre M81 työasemat

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/28/lenovo-gets-serious-with-cubical-approved-thinkstation-e30-and-t/:


He kaukana ole kaunis, mutta he ovat myös suunnattoman voimakkaampaa kuin vitsi-of-a-kone käytät nyt. Kun pyritään auttamaan niitä, jotka elävät ja hengittävät Excelistä kokemuksen elämää täynnä vähemmän pettymyksiä, Lenovo on cranking ulos pari uutta työasemia varten työelämässä. Sekä ThinkStation E30 ja ThinkCentre M81 voidaan varustettiin Intelin Sandy Bridge prosessorit, ja E30 voidaan varustaa 80GB tai 160GB SSD, NVIDIA Quadro / NVS grafiikkaa, jopa 16GB muistia, USB 3.0 ja SATA III-liitäntä. M81 astuu alas vähän integroitu Intel-näytönohjain (tai erillinen ATI vaihtoehto), mutta molemmat lautat on optimoitu nopeaan käynnistämiseen ja sammumisaika alle Lenovon Enhanced Experience (EE) 2.0 for Windows 7-ohjelman. Huono uutinen? 629 dollaria ja 599 dollaria lähtökohdat, jotta mainita, ja sinun on odotettava, kunnes huhtikuun lopussa / toukokuun alussa saat likaiset tassut noin. Koko julkaisu on tauon jälkeen, on tapana.

Jatkaa lukeneisuus Lenovo kokemasi kanssa koppiin hyväksymän ThinkStation E30 ja ThinkCentre M81 työasemat


Lenovo kokemasi kanssa koppiin hyväksymän ThinkStation E30 ja ThinkCentre M81 työasemat perin ilmestynyt Engadget Ma, 28 maaliskuu 2011 17:01:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Geohot Battles selkänsä Sony

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8DZ5IC8aWG8/Geohot-Battles-Back-Against-Sony:

csaw.csaw kirjoittaa "mukaan Ars Technica" Hotz on paiskautuvista Sonyn väitteet joka käänteessä. Sony väittää on PSN huomioon, että Hotz luotu? No, sarjanumero on väärä ja joku olisi voinut tehdä kyseisen tilin. käsikirjat sisälsi tiedot miten SCEA sijaitsee Kaliforniassa? käsikirjat ei koskaan avattu. " Groklaw lähetetty viimeistään tuomioistuin hakemus (PDF) sekä oman analyysinsä, sanomalla, "All over-the-top väitteet, lyhyesti sanottuna, että jotkut toimittajat julkaistiin viime viikolla lukemisen jälkeen SCEA: n hakemispäivä on nyt vastattu taitavasti noin blickmaniac, Playstation Network, Kalifornia lataukset sarjanumero, SCEA tuomiovaltaa väitteet, kaiken. myönnän, tämä on tulossa jännittävä. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






McAfee Internet on täynnä tietoturva-aukkoja

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DXciSo6auhI/McAfees-Website-Full-of-Security-Holes:

Julie188 kirjoittaa "McAfee.com sivusto on täynnä turvallisuuden virheitä, jotka voivat johtaa cross-site scripting-ja muita iskuja, tutkijat sanoi postitse Full Disclosure-sivuston maanantaina. Reiät sivuston löytyivät YGN Eettiset Hacker ryhmän puolesta ja ilmoitti McAfee helmikuu 10, YGN sanoo, ennen kuin he olivat julkisesti turvallisuuteen / hakkerointi listaa. Kiusallista? Kyllä, varsinkin kun yhtiö aggressiivisesti markkinoi omia McAfee Secure-palvelu, joka on tarkoitus vakuuttaa kuluttajille, että McAfee on skannattu verkkosivuilla ja totesi sen olevan turvallista. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Kirja-arvostelu: Test-Driven JavaScript kehitys

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7P6Th_W7K2k/Book-Review-Test-Driven-JavaScript-Development:

eldavojohn kirjoittaa "Test-Driven JavaScript Kehitys Christian Johansen on kirja, joka perusteellisesti opastaa käyttäjää joitakin edistyneempiä näkökohtia JavaScript kielestä ja Test-Driven Development (TDD). Kaikkialla sitä, Johansen tuo suuri menetelmiä ja apuohjelmat, kuten kirjastot suorittaa kaikilla TDD JavaScript. Kirja alkaa Johansen osoittaa ja opettaa lukijalle kehittyneimpien näkökohtia JavaScript jotta seuraavat oppitunnit TDD ovat hyvin tiedossa. paras osa Kirjan on viimeksi puoli, jossa Johansen rakentaa chat asiakkaan ja palvelimen täysin ulos JavaScript käyttäen TDD juuri ennen lukijoiden silmissä. " Pidä käsittelyssä loput eldavojohn katsaus.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Twitter lakimiehet Hakeudu Block Wikileaks Data Handover

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/57LPEiZ2GI4/Twitters-Lawyers-Seek-To-Block-WikiLeaks-Data-Handover:

jhernik kirjoittaa "Asianajajat perjantaina pyytänyt tuomari kaataa ennakkoratkaisupyyntö aiemmin tässä kuussa, pakottaa Twitter luovuttaa tilitietoja ja Department of Justice, joka tapauksessa liittyvät liittovaltion hallituksen jatkuva tutkimus Wikileaks. valitus (PDF) pyritään kumota päätöksen, joka antaisi hallitukselle pääsy Twitter tilitiedot kolme käyttäjille, jotka olivat kosketuksissa Wikileaks. Hallitus haluaa myös Twitter tiedottaa Wikileaks perustaja Julian Assange ja Bradley Manning, Yhdysvaltain armeijan yksityinen syytettiin tietojen antaminen Wikileaks. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Westone 4 kuulokkeet tarkastelu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/28/westone-4-earphones-review/:


Westone ei ole aivan tuttu nimi, vaikka kuulokkeet maailmankaikkeudessa. Mutta mitä yhtiö ei ole tunnustus, se on enemmän kuin kompensoi laatua. Jos sinun muistaa, meillä oli kuunnella sen ES5 custom-korvamonitorit aiemmin tänä vuonna, ja vaikka ne maksavat huikeat 950 dollaria, ne onnistui sulattaa aivomme ja perusteellisesti pilata meitä siinä. Onneksi on olemassa budjetti vaihtoehto: Westone 4 . Myönnettäköön, jopa 50 prosenttia pois vielä laskeutuu olet oikeassa noin 449 dollaria, mutta monet audiofiilien väittävät, että kyseisen hinnan on pieni maksamaan kun tarkastellaan quad-kuljettaja setup, kolmitie jakosuodin ja järjettömän vankka joukko nappikuuloke vinkkejä . Ei ole kysymys siitä, että nämä kaverit on suunnattu ammattilaisten joukko, ja jos olet kiinnostunut vakavasti tehostamalla kännykkään kuunnella pelin, olet sen velkaa itsellesi kurkistaa kaiken uudelleen. Se tauon jälkeen, on tapana.


Jatka käsittelyssä Westone 4 kuulokkeet tarkastelu


Westone 4 kuulokkeet tarkistaa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 28 maaliskuu 2011 14:31:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Westone | Lähetä | Kommentit

American Express haasteita PayPal kanssa "palvelemme" digitaalinen maksuympäristö

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/28/american-express-challenges-paypal-with-serve-digital-payment/:


American Express on ehkä jäänyt hieman jäljessä tykkää Visa ja Mastercard digitaalisten maksut vuosina, mutta se tekee aika iso rooli kentällä tänään. Se on juuri ilmoittanut uuden "palvelemme" digitaalinen maksu-alustaa, joka on enemmän tai vähemmän suoraan, on kilpailija PayPal . Tämä tarkoittaa voit siirtää rahaa Tarjoile tili pankkitililtä tai luottokortilta, lähettää rahaa muihin joko sivuston tai mobiili app. (tällä hetkellä käytettävissä IOS ja Android), ja jopa linkki tilin ladattavaa Tarjoile kortti, jota voit käyttää milloin tahansa jälleenmyyjältä, joka hyväksyy American Express-luottokortteja. Mikään hieno kuin NFC maksuja vielä, mutta American Express on lupaavaa "nopeasti kehittyä" alusta lisäämällä uusia ominaisuuksia ja toimintoja, ja se toivoo vauhtiin asioita luopumalla useimpien kuluttajien maksut kuuden ensimmäisen kuukauden aikana. Pään ohi tauon valmis lehdistötiedote, ja osuma lähde linkkiä jos haluat rekisteröityä.

Jatka käsittelyssä American Express haasteita PayPal kanssa "palvelemme" digitaalinen maksuympäristö


American Express haasteita PayPal kanssa "palvelemme" digitaalisen maksuympäristö perin ilmestynyt Engadget Ma, 28 maaliskuu 2011 14:55:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Palvella | Lähetä | Kommentit

Visualisoidaan: Google kaavioita nousu ja lasku Yhdysvaltain tulot

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/28/visualized-google-charts-the-rise-and-fall-of-united-states-re/:


Missä me olisimme ilman Google ? No, emme olisi aika kaavioita gawk ssa alkajaisiksi! Mountain View joukkue on vetänyt 10 vuotta arvosta talouden tietojen US Census Bureau ja kokosi sen upeat, äärettömän lajitella ja uudelleen organizable kaaviot. Ne inspiroivat sekä ihailemme ja pelkoa, koska niiden linjat kuvaavat parhaiten koruttomasti kutistuminen, joka korvasi Yhdysvaltain talouskasvu yli jälkipuoliskolla viime vuosikymmenellä. Olemme vain poiminut muutamia suurten valtioiden täällä, mutta kaikki 50 ovat Googlen julkisten tietokanta - miksi ei osunut lähde linkkiä ja tarkistaa oman paikallisen valtuuston rahallisia (väärin) johtamistaidot, eh?

Jatka käsittelyssä listaa: Google kaavioita nousu ja lasku Yhdysvalloissa tulot


Visualisoidaan: Google kaavioita nousu ja lasku Yhdysvalloissa tulot alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 28 maaliskuu 2011 15:17:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Google Public Data Explorer | Lähetä | Kommentit

Intel korvaa Kuluttajansuoja SSD Line, nixes SLC-SSD

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Hq8PkQKpx7s/Intel-Replaces-Consumer-SSD-Line-Nixes-SLC-SSD:

Lucas123 kirjoittaa "Intel julkisti tänään linja kuluttajien solid state drives joka korvaa alan myydyin X25-M verkossa. Uusi 320-sarjan SSD kaksinkertaistaa alkuun kapasiteettia yli X25-M asemat 600 Gt, tuplaa juokseva kirjoittaa nopeus, ja laskee hinta jopa 30% tai 100 dollaria joissakin malleissa. Intel paljasti myös sen kuluttaja SSD on outselling sen suuryritysluokan SSD tietojen keskuksissa, joten se aikoo pudottaa sen sarjan single-level cell nand flash SSD ja luoda uusi sarja ja SSD perustuu multi-level cell nand palvelinten ja tallennusjärjestelmiin. Toisin kuin viime SSD markkinoille, joka näki Intelin käyttää Marvellin ohjain, yhtiö sanoi, että se kiinni omasta tietotekniikkaa tähän sarjaan. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Kirja-arvostelu: Test-Driven JavaScript kehitys

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3kPQ0eX1VZE/Book-Review-Test-Driven-JavaScript-Development:

eldavojohn kirjoittaa "Test-Driven JavaScript Kehitys Christian Johansen on kirja, joka perusteellisesti opastaa käyttäjää joitakin edistyneempiä näkökohtia JavaScript kielestä ja Test-Driven Development (TDD). Kaikkialla sitä, Johansen tuo suuri menetelmiä ja apuohjelmat, kuten kirjastot suorittaa kaikilla TDD JavaScript. Kirja alkaa Johansen osoittaa ja opettaa lukijalle kehittyneimpien näkökohtia JavaScript jotta seuraavat oppitunnit TDD ovat hyvin tiedossa. paras osa Kirjan on viimeksi puoli, jossa Johansen rakentaa chat asiakkaan ja palvelimen täysin ulos JavaScript käyttäen TDD juuri ennen lukijoiden silmissä. " Pidä käsittelyssä loput eldavojohn katsaus.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Java Creator James Gosling vuokrata Google

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3PT_x8gzqDs/Java-Creator-James-Gosling-Hired-At-Google:

jfruhlinger kirjoittaa "Joitakin kuukausia poistuttuaan Oracle vihoissaan, isä Java James Gosling on liittynyt Googlen. Ei ole selvää, mitä työnsä vastuualueet on siellä, mutta koska jotkut hänen menneisyytensä lausunnot Google hankkeet - että Android ei ole aikuisen valvonnassa, Esimerkiksi - On mielenkiintoista nähdä mitä kehittyy. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






12-vuotias Uudelleenkirjoitukset Einsteinin suhteellisuusteoria

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lb9SLdCVc3c/12-Year-Old-Rewrites-Einsteins-Theory-of-Relativity:

rhathar kirjoittaa "12-vuotias poika, jonka nimi Jacob Barnett on matematiikan nero. Mastering monet korkeakoulutasoisen astrofysiikan kurssit 8-vuotiaana, hän työskentelee nyt hänen kunnianhimoisin hanke mennessä: oman" laajennettu versio Einsteinin Suhteellisuusteoria "."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.