mandag den 28. marts 2011

Ei iPhone 5 vuoden WWDC tänä vuonna? Niinhän se näyttää täältä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/28/no-iphone-5-at-wwdc-this-year-thats-how-it-looks-from-here/:


Kun nyt olet nähnyt ilmoitusta varten WWDC 2011 (tulevan kesäkuun 6.), mutta mitä et ehkä ole kuullut vielä, että tämä tulee olemaan hieman erilainen kuin jotkut dev huonoja vuosia aiemmin. Eli toisin tapahtumia vuonna 2008 2010, et näe ilmoitusta uudesta iPhone (tai iPad ... tai jotain muuta laitteistoa liittyvä). Me kuulemme samanlaista pulista lähteistä, kiinteät kirjailijat Jim Dalyrmple on Loop ja Kaikki mitä D: n John Paczkowski ovat kertoneet tänään - että tämä WWDC tulee olemaan kyse tulevaisuuden IOS-ja OS X .



Tietenkin jos astiat pois, kaikki katseet aiotaan yhtiön Fall tapahtuma, joka näyttää yhä todennäköisemmältä paikka aloittaa uuden puhelimen - etenkin kun otetaan huomioon se, että iPodin paikka Applen mallistossa on tullut vähentynyt kiitos onnistuminen mobiililaitteisiin. Ajoitus esitetään myös Applen mukavasti ja reipas kauden loma puhelimen ostaa. Mitä iPad, Daring Fireball: n John Gruber arveltu, että voisimme nähdä jonkinlaista uutta mallia tänä vuonna Fall tapahtuma, ja vaikka tämä näyttää erittäin epätodennäköiseltä, että meille annetaan käynnistämistä iPad 2 , uusi tabletti tekisi täydellinen kumppani, että uuteen puhelimeen. Mitä syyskuu omistaa puhdasta spekulaatiota nyt, mutta tällä hetkellä näyttää siltä, ​​että voit vain totutella iPhonen 4.

Ei iPhone 5 vuoden WWDC tänä vuonna? Niinhän se näyttää tästä alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 28 maaliskuu 2011 16:11:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar