mandag den 28. marts 2011

Hanwha vapauttaa HDMI / USB adapteri iPad, iPhone 4, ja neljännen sukupolven iPod touch

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/27/hanwha-unleashes-hdmi-usb-adapter-for-ipad-iphone-4-and-four/:


Tunne halu katsella iPad, iPhone tai iPod touch (neljäs sukupolvi) videoita valkokankaalla, mutta etsit jotain hieman ympärysmitta kuin Applen HDMI ratkaisu ? Hanwha uusin dongle saattaisi tehdä työtä. Kuten näet edellä sijasta alkuperäisen adapterin Dock-liitäntä on USB 2.0 liitäntä - yhteensopiva kameroiden tukevat massamuisti yhteys - rinnalla 720p-ystävällinen HDMI-portti, mutta sinun täytyy käyttää kytkintä vaihtaaksesi kahden tilan välillä. Ja tuo pieni mini-USB-porttiin oikeassa reunassa? No, se on siellä tarjota mehua "vähentämään paristokulutuksella", mutta luultavasti ei riitä veloittaa up your iDevice. Jos olet edelleen kiinnostunut ja on ystävä Japanissa, Hanwha latauksen ¥ 5980 (noin 73 dollaria), mikä on lähes kaksinkertainen Applen 39 dollaria liitin. Onko USB-tuki arvoinen tällainen hinta hyppää? Puhelu.

Hanwha vapauttaa HDMI / USB adapteri iPad, iPhone 4, ja neljännen sukupolven iPod touch perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 maaliskuu 2011 22:16:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Akihabara News | lähde UMA Zone | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar