mandag den 28. marts 2011

Twimal Twitter lukee tweets, näyttää ihana kun näin (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/28/twimal-the-twitter-reader-reads-your-tweets-looks-adorable-whil/:


Jos haluatte käyttää Twitter yhtä paljon kuin me , luultavasti huutaa kuin pre-teini, kun asettaa Silmän mitä lelu valmistaja Takara Tomy on loihtinut Japanissa. Dubbed Twimal tämä rakastettava Pokemon-herra desk kumppani pistokkeet Windows-koneen USB-liitäntään ja yksi syy sen olemassaolon - lukea tweets. Saatavana sininen tai valkoinen (miehen tai naisen äänen, vastaavasti), nämä pienet robotit pystyvät lukemaan kaikenlaisia ​​tweets (vastausten luettelot, käyttäjäkohtaisia, jne.), mikä näyttää olevan vain japani. Jos olet kiinnostunut saamaan oman 140-merkkinen viestit luetaan kiva mahdollisella tavalla, etsiä näitä leluja digitaalisilla hyllyillä Japanissa maaliskuun 31 ¥ 2480 (noin 30 taalaa). Ja tee itsellesi palvelus, katsella videoita tauon jälkeen. Voit kiittää meitä myöhemmin.

Jatka käsittelyssä Twimal Twitter lukee tweets, näyttää ihana kun näin (video)


Twimal Twitter lukee tweets, näyttää ihana kun näin (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 28 maaliskuu 2011 07:10:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink CrunchGear | lähde Takara Tomy (japani) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar