mandag den 28. marts 2011

American Express haasteita PayPal kanssa "palvelemme" digitaalinen maksuympäristö

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/28/american-express-challenges-paypal-with-serve-digital-payment/:


American Express on ehkä jäänyt hieman jäljessä tykkää Visa ja Mastercard digitaalisten maksut vuosina, mutta se tekee aika iso rooli kentällä tänään. Se on juuri ilmoittanut uuden "palvelemme" digitaalinen maksu-alustaa, joka on enemmän tai vähemmän suoraan, on kilpailija PayPal . Tämä tarkoittaa voit siirtää rahaa Tarjoile tili pankkitililtä tai luottokortilta, lähettää rahaa muihin joko sivuston tai mobiili app. (tällä hetkellä käytettävissä IOS ja Android), ja jopa linkki tilin ladattavaa Tarjoile kortti, jota voit käyttää milloin tahansa jälleenmyyjältä, joka hyväksyy American Express-luottokortteja. Mikään hieno kuin NFC maksuja vielä, mutta American Express on lupaavaa "nopeasti kehittyä" alusta lisäämällä uusia ominaisuuksia ja toimintoja, ja se toivoo vauhtiin asioita luopumalla useimpien kuluttajien maksut kuuden ensimmäisen kuukauden aikana. Pään ohi tauon valmis lehdistötiedote, ja osuma lähde linkkiä jos haluat rekisteröityä.

Jatka käsittelyssä American Express haasteita PayPal kanssa "palvelemme" digitaalinen maksuympäristö


American Express haasteita PayPal kanssa "palvelemme" digitaalisen maksuympäristö perin ilmestynyt Engadget Ma, 28 maaliskuu 2011 14:55:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Palvella | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar