mandag den 28. marts 2011

Amazon.com voit pelata Android virtuaalikone, kokeile sovellukset ennen kuin ostat niitä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/27/amazon-com-lets-you-play-with-an-android-virtual-machine-try-ap/:


Kun Amazon Appstore kaulitaan viime viikolla , me tasapaksuja yhteen yksityiskohtaan, joka vain tuntui siisti. Tänään olemme taipuvainen sanomaan, että Test Drive voi olla merkittävin osa Amazonin ilmoitukseen, että päivä. Periaatteessa Test Drive mahdollistaa yhdysvaltalaisille asiakkaille ottamaan sovellukset pyörivät Amazon.com, kaikki mukavuus, että niiden yrittänyt ja totta työpöydän selain tuo - vaan kuin istua sinun alas Flash-pohjainen mockup ja app Amazon on antaa sinulle esimakua bona fide cloud computing kanssa Android virtuaalikone.



Toisin sanoen, mitä etsit on kuvakaappaus edellä ei ole vain yksi ohjelma, mutta koko virtuaalisen Android älypuhelin toimiva hiiri valvontaa, jossa et voi vain kokeilla Paper Toss, mutta myös poistaa, selata laitteen kuvagalleria, kuuntele muutamia kappaleita, tai jopa Surffaa verkossa työskentely Android-selain - niin vaikeaa kuin se voi olla myös ilman näppäimistöä. Amazon kertoo:

Klikkaamalla "Koeajo nyt"-painiketta käynnistää kopion tästä app Amazon Elastic Laske Cloud (EC2), web-palvelu, joka tarjoaa on-demand laskea kapasiteetin pilvi kehittäjille. Kun klikkaat simuloitu puhelimen hiirellä, lähetämme ne tuotantopanoksia Internetin sovellus käynnissä Amazon EC2 - aivan kuten mobiililaitteen antaisi sormella koskettamalla app. Palvelimemme lähettää videon ja äänen ulostulo app takaisin tietokoneeseen. Kaikki tämä tapahtuu reaaliajassa, joten voit tutustua ominaisuuksia App ikään kuin se olisi käynnissä mobiililaitteeseen.

Tänään, Amazonin Test Drive on pohjimmiltaan vain Gaikai matkapuhelimiin - sen tarkoituksena on yksinkertaisesti myydä sovelluksia, ei mitään muuta. Mutta kuvittele tämä s: mitä jos voisi käyttää omaa älypuhelin tietojen sijasta enimmäkseen puhtaalta pöydältä, että Amazon tarjoaa täällä?




[Kiitos, Ryan]

Amazon.com voit pelata Android virtuaalikone, kokeile sovellukset ennen kuin ostat niitä alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 maaliskuu 2011 18:41:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Ingen kommentarer:

Send en kommentar