fredag den 22. juli 2011

Google + kasvaa sosiaali Backbone

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-sNSuhZxTCs/Google-Growing-As-a-Social-Backbone:

OverTheGeicoE kirjoittaa "Wall Street Journal raportoi, että Google + on lisätty 20 miljoonaa käyttäjää vuonna vain 3 viikkoa. Artikkelin mukaan, mikään muu sivusto on levyttänyt niin suuri kasvu näin lyhyessä ajassa. Twitter teki jotain vastaavaa kerran, mutta kuukausien ei viikkoa. On erityisen yllättävää, koska pääsy Google + vain kutsusta. Miksi Google + kasvaa niin nopeasti? " Tuore artikkeli osoitteessa O'Reilly Radar tarjoaa mahdollisen vastauksen, jossa kehotettiin Google + "nopeasti kasvava siemen web laajuinen sosiaalinen selkäranka", mutta se vaatii avoimuutta Googlen todella kukoistaa ja syrjäyttää Facebook. Kasvu Google + autetaan niiden hankinta Jääkaappi, käynnistyksen keskittynyt yritys ryhmä jakamiseen. Samaan aikaan rekrytoijat ja markkinoijat ovat jo eyeballing kasvava sosiaalinen verkosto ja nuolee niiden kyljykset.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Indie RPG kamppailut Xbox Vielä viihtyy Steam

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FSyXcFjwWr8/Indie-RPG-Struggles-On-Xbox-Yet-Thrives-On-Steam:

derGoldstein kirjoittaa "Kaksi viikkoa sitten Robert Boyd alkaneet tarjota hänen kaksi roolipelit Breath of Death VII ja Cthulhu Säästää Maailman Steam, ja 2.99 dollaria (molempiin kisoihin yhdistettynä). Se menestyi paljon parempi kuin se oli Xbox Live-Indie-kanava:" In alle viikon, meidän Steam tuloista on todellakin ylittänyt yli vuoden ja puolet XBLIG tuloista meille. " Toivottavasti tämä kysyy enemmän kehittäjien satamaan "pienten" Pelit Yli Steam, varsinkin kun monet niistä voivat ajaa matalan spec koneita, kuten netbooks. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Loudness sota on ilmeisesti päättymässä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/miOfA4ssB_0/The-Loudness-Wars-May-Be-Ending:

Hugh Pickens kirjoittaa "Mike Barthel raportit tekniikkaa kutsutaan tiili-seinään rajoittava, jossa kappaleet ovat suunniteltu näyttävät kovempaa tuomalla rauhallisemmassa osassa samalle tasolle kuin äänekäs osat ja painamalla äänenvoimakkuuden koko laulun korkeimmalla kohdalla mahdollisimman . "Koska tarve erottautua radiossa ja muilla alustoilla, siellä strateginen etu ottaa uuden laulun ääni hieman kovempaa kuin joka toinen laulu. Tämän seurauksena ajaksi, jokainen uusi versio tuli ulos hieman kovempaa kuin viimeksi, ja keskimääräinen loudness CD-levyjen hiipinyt ylöspäin (YouTube) siinä määrin, että albumissa todella kuulosti vääristynyt, koska jos ne on pelattu läpi rikki kaiuttimista. " Mutta äänekkyys sodat voidaan päättymässä. Hyödyntäminen suuntaus kuunnella musiikkia verkossa - kautta palvelut kuten Pandora, Spotify, ja Applen tuleva iCloud - esitys ääni-insinööri Thomas Lundin, jo hyväksytty yleismaailmallinen standardi (PDF ) Kansainvälisen teleliiton, olisi instituutti äänenvoimakkuuden rajan kappaleita ladata pilvi, tehokkaasti poistamaan strateginen etu Loudness. Lundin ehdotus tekisivät saman asia kenelle tahansa musiikkia voi ostaa. "Kun biisin nautitaan tähän järjestelmään, ei ole enää mitään arvoa yrittää tehdä tallennuksen kovempaa juuri erotu, "sanoo legendaarinen insinööri Bob Ludwig, joka on työskennellyt Lund." Tulee olemaan mitään hyötyä musiikillinen näkökulmasta. Louder ei enää parempaa! "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Haittaohjelma on sairaus; Katsotaanpa käsittelevät sitä kuin yksi

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/52q6m3mOdvw/Malware-Is-a-Disease-Lets-Treat-It-Like-One:

jfruhlinger kirjoittaa "Yleisin metafora olemme tietokoneiden haittaohjelmat -" virus "- painottaa, että monin tavoin haittaohjelmia tietokoneeseen koodia jäljittelee biologisia patogeenejä. Ja vielä, kun Yhdysvaltain hallitus on nopean toiminnan suunnitelmia varten puhkeaa uusi tauti, Olemme sisältö antaa yksityiselle sektorille reagoivat erittäin vahingollinen tietokoneeseen infektioita. Tom Henderson uskoo meidän tietoverkkojen vastaa CDC. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Atlantis "Lopullinen Ilmakehään palaamaan suunnitellut alukset Yli Cancun, Meksiko

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uKVEqfqWavs/Atlantis-Final-Reentry-Over-Cancun-Mexico:

astroengine kirjoittaa "Jälleen kerran, videokuvaaja Noe Castillo on vanginnut avaruussukkula historian kautta hänen kameran linssin. 1. kesäkuuta 2011 hän todisti lopullinen paluu on Avaruussukkula Endeavour. Nyt hän on julkaissut videon kautta hänen YouTube-tili näyttää lopullinen paluu Atlantiksen ... ja lopullinen paluu tahansa avaruussukkula. " Monet muut kamerat koulutettu Atlantis eilen myös yksi ISS, joka valtasi paluuta toiselta puolelta. Thierry Legault kiinni Atlantis kautta auringon viimeisen kerran, ja NASA on kuvia ja video lasku.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Spotify Syötti ja kytkin?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KABzRplatuE/Spotify-To-Bait-and-Switch:

hype7 kirjoittaa "Harvard Business Review, kaikista paikoista, on käynnissä tarina viittaa siihen, että Spotify on ehkä luottaa syötti & kytkin strategia - tai voi olla yksi pakko sille levy. Valitse artikkeli:" Spotify saa kaikki sen sisältö samasta paikasta kaikki muutkin - sama teollisuus, joka on pakottanut hinnankorotukset muita verkkopalveluja kun ne ovat onnistuneita. joka näyttää olevan ainakin osittain, mitä tapahtui Netflix viime viikolla. Ainakin jos nykyisten la carte musiikkipalvelut, jos et pidä uuden hinnan, sinun ei tarvitse ostaa uutta raita. Vuonna Spotify maailmassa, jos et pidä uutta hintaa, siellä menee musiikkikirjasto. Tai jos Spotify yrittää nousta seisomaan sen käyttäjille, tarrat voi vain vetää kappaleita ja niitä kappaleita yksinkertaisesti katoaa. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Massachusetts Suunnitelmat seurata missä auto on

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UVd6rC13mAA/Massachusetts-Plans-To-Keep-Track-of-Where-Your-Car-Has-Been:

Attila Dimedici kirjoittaa "Massachusetts haluaa luoda tietokanta keräämien tietojen rekisterikilven skannerit asennettu poliisiautoja. Skannerit skannaa rekisterikilvet jokaisen auton poliisin ajoneuvo kulkee ja välittää tietoa (yhdessä paikassa) tietokantaan, joka annetaan eri valtion virastoille. data wil pitää loputtomiin. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Terror Hyökkäys Norja hallitus

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jbZQ3toE-dE/Terror-Attack-On-Norwegian-Government:

techtech lähettää tämä lainaus BBC: "Suuri pommeilta on osunut lähelle hallituksen pääkonttori Norja pääkaupunki Oslo, tappaminen ainakin yksi ihminen. toimistot Norja pääministeri Jens Stoltenberg oli vaurioitunut laajasti - hallituksen tiedottaja sanoi olevansa turvassa. Poliisi sanoi useita ihmisiä loukkaantui kaupungin keskustassa räjähdys. Kukaan ei ole sanonut ne olivat hyökkäyksen takana, jonka todistajat sanoivat kuului koko pääomasta. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Android kiinniotettavaa tablet Market

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IPl-zbC3bkc/Android-Catching-Up-In-the-Tablet-Market:

TyFoN kirjoittaa "vuodesta toiseen, iPad markkinaosuus on laskenut 94,3 prosentista 61,3 prosenttiin, kun Android on noin sama, menee 2,9 prosentista 30,1 prosenttiin samana ajanjaksona." Jotkut 4600000 Android-pohjaisen tablets toimitetaan tällä Vuoden toinen neljännes oli vain noin 100.000 vuotta sitten vuosineljänneksen mukaan Strategy Analytics. ... tablet OS markkinoiden koko kasvoi peräti 331 prosenttia viime vuonna ja Apple kasvoi oikeus sen mukana kannalta laitetoimituksista. tablet päättäjille toimitetaan 3,5 miljoonaa vuoden 2010 toisella neljänneksellä, Applen helposti johtavan korvauksetta 3200000 iPads lähetetty. määrä yksikkötoimituksin räjähti 15,1 miljoonaa kuluneen vuosineljänneksen Apple oli hieman jäljessä vauhtia, että kasvuun, mutta silti onnistui aluksen vaikuttava 9300000 iOS-pohjainen tablets. Microsoft puolestaan ​​oli kolmanneksi suurin osuus maailman tablet OS markkinoilla 4,6 prosenttia noin 700000 Windows 7-tablets toimitetaan viime neljänneksellä. " "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Jakaa linkkejä, tule luovuttaa Yhdysvaltoihin

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Is_MmuqOpkM/Share-Links-Become-Extradited-To-the-US:

castrox kirjoittaa kanssa syvällistä Jatkoa kohtaan tarinan keskustelimme kesäkuussa: "Sharing linkkejä verkossa, erityisesti linkkejä tekijänoikeuksin suojattua materiaalia, saattavat tehdä sinun luovuttaa Yhdysvallat." Toukokuussa amerikkalaisten lainvalvontaviranomaisten toimesta avannut jälleen edessä tässä sodassa hakemalla luovuttamista Richard O'Dwyer. 23-vuotias brittiläinen opiskelija on parhaillaan hänen BS vuorovaikutteisessa mediassa ja animaatiota. Viime vuoteen asti, hän juoksi "linkkisivu", joka auttoi käyttäjää löytämään ilmaisia ​​elokuvia ja tv-ohjelmia, joista monet loukkaavan. Amerikan viranomaiset haluavat kokeilla häntä syytetään rikollisesta tekijänoikeusrikkomuksesta ja salaliitosta. " Tapaus on ainutlaatuinen, sillä sivusto, jossa syytetty englantilainen juoksi, ei asu Yhdysvalloissa millään tavalla. Onko tämä asettaa uuden ennakkotapauksen tulevista asioista? Virasto, joka vastaa luovutuspyyntö on Immigrations ja Customs Enforcement. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.