fredag den 22. juli 2011

Uusin Työntekijä: Techathew Cruncherin, Google + Maven

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/i1VjF5VaAwo/:

Aiemmin tänään, Google aloitti kieltämällä tuotemerkit joka oli ottanut Google + profiilit, kun ne ei pitänyt. Jotkut olivat raivoissaan tämän, mutta totuus on, että Google on alusta lähtien sanonut, että Google + oli tarkoitettu todellista ihmisiä vain nyt, ja että tuotemerkin / yrityksen tuki olisi tulossa. Siksi TechCrunch ei ole perustanut Google + tilille. Google pyysi meitä odottamaan. Niinpä odotimme.


Kuten koko schmucks.


Osoittautuu, Google on todella hienosti kanssa kerroit näitä merkkejä / yritysten pitää kirjaa ne perustetaan, niin kauan kuin henkilö on määrätty tilille. Tai jotain . Lisäksi he nyt uudelleen ajattelu koko brändin juttu yleensä .


Toisin sanoen ne kokonaan ruuvattu meitä yli. Istuimme noin idiootteina pyöritellä meidän peukalot samalla kun kilpailijat perustamaan Google + kirjanpitoa uutissyötteitä. Ja joissakin tapauksissa he saivat kymmeniä tuhansia - tai satoja tuhansia seuraajia. Kuten olen selittänyt aiemmin, Google + on jo mielekäs kuljettaja liikenteen sivustoille, jotka käyttävät sitä . Ja palvelu jatkaa kasvuaan, näennäisesti miljoonia, joka päivä.


Olisimme ensimmäisenä myöntämässä, että ilman Twitter n SUL (ehdotettu user), emme saa lähes liikennettä, että teemme vuodesta Twitter. Ja oikeastaan, kun me poistettiin SUL (post-Twittergate), meidän numerot otti osuman. Pohjimmiltaan Google on juuri jättänyt meidät pois omasta SUL Google + kertomalla meille emme voineet tehdä tiliä, antaen kilpailijamme tonnia liikennettä ja seuraajia, ja sitten heille armahdusta Sääntöjen rikkomisesta.


"Suoraan sanoen, koko juttu on sotku," Danny Sullivan kirjoittaa. Hän jatkaa edelleen roskakoriin tämä jackassery täällä ja täällä . Mielestäni se on itse asiassa pahempi kuin jackassery .


Joten tässä mitä me teemme. Tee tilisi!


Kuten per Google on hyvin, hyvin selkeät säännöt, jonkun täytyy käyttää sitä, joten olemme palkkasi jonkun! Meet Techathew Cruncherin , uusin työntekijä. Hän on ujo, joten et voi nähdä häntä noin paljon, mutta hän asuu täällä TechCrunch päämajassa. Pöydän alle. Hän on mahtava kaveri. Ja hän elää Google +. Rakastaa sitä. Osakkeet paskat pois meidän TechCrunch virkaa. Se on mahtava.


Joten, meille (ja itseänne) hyväksi ja seurata Techathew . Hän säännöllisesti lähettää parhaat kirjoitukset voit lukea, kommentoida ja nauti.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar