fredag den 22. juli 2011

Libratone n AirPlay-pohjaisten SoundBarit haluavat kodikas up with your iOS pikkuleivät

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/21/libratones-airplay-enabled-soundbars-want-to-cozy-up-with-your/:

Libratone Lounge

Ollut vaania audioratkaisu kanssa AirPlay kohteliaisuus teidän iDevice tai Apple TV? Tarjous Hei Libratone n erittäin tyylikäs Lounge ja Live vahvistimet. Viime vuonna yhtiö esitteli katseenvangitsija Beat langaton kaiutinjärjestelmä takaisin IFA; olimme kiehtoi sen aktiivinen kuljettajien ja kantokahva, mutta lievästi pettynyt siihen, että johto-leikkaus tarvitaan ärsyttävä oma sovittimia. Apple käyttäjät mielellään tietää AirPlay ollut täysin omaksuneet tällä kertaa yhdessä allekirjoitus koriste on kashmir villa. Ensimmäisenä, live näyttää Airplay tukevaa Beat 50 ylimääräistä wattia RMS (150 yhteensä), ja päivitetty - mini Toslink hyväksyä - 3.5mm input for koukkaaminen ei AirPlay tukevaa vaihteella. Seuraavaksi, tyylikäs Lounge yksikkö yläpuolella urheilu vastaavat ulkoiset suunnittelu ja digitaalinen 3,5 mm, mutta se on hoikka verrattuna seinään asennettaviksi alle tv. Sen lampaita fuzz, löydät kaksi 1 tuuman nauha diskantit, kaksi 4 tuuman keraaminen ajurit, ja yksi 8-tuumainen ylösalaisin bassokaiutin, jotka kaikki ovat itsenäisesti moninkertaistua yhteenlaskettu tuotanto on 150 RMS watin.



Valmis ota audio harrastajat, sekä työllistää DSP ja Libratone n FullRoom varten "360 asteen äänimaailman" hallittavissa kautta iOS app, ja lounge äänenvoimakkuutta voi hoitaa myös television kaukosäätimellä. Lounge on saatavilla Applen verkkokaupasta tämän vuoden syyskuussa hinnoiteltu £ 1099 on €, 1199 (n. 1791 dollari on 1954 dollari), ja Live £ 599 ja £ 6,99 ($ ​​699) Applen vähittäiskaupan paikoissa EU: ssa ja USA - - sekä eri colorways. Löydät yksityiskohtia PR tauon jälkeen taas seuraava ottelu Gear Acquisition Syndrome alkaa selvittämisestä sisään

Jatka lukemista Libratone n AirPlay-pohjaisten SoundBarit haluavat kodikas up with your iOS pikkuleivät


Libratone n AirPlay-pohjaisten SoundBarit haluavat kodikas up with your iOS tavarat alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 21 heinäkuu 2011 23:49:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Pocket Lint | lähde Libratone | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar