fredag den 22. juli 2011

Wolfram käynnistää avoin CDF-muodossa, lisää visuaalinen tyyli ja kaavioiden

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/22/wolfram-launches-open-cdf-format-adds-visual-pizzazz-to-charts/:


Amazonin Kindle DX ja RIM: n BlackBerry playbook piti olla liikemaailman vastaus on-the-go toimistoon. Osoittautuu, PDF tarkastella e-ink tai kytkeä pöydältä ei tarjoa paljon tapa vuorovaikutteisten App kokemuksia - ne ovat vielä vain asiakirjojen, ei väliä tablet he yllään. No, Wolfram Konsernin sai avoimen formaatin haastaja Adoben valtaistuimelle ja se toivoo sinun hyväksyä se. Käyttöön tänään, laskettavissa Document Format "laittaa helposti kirjailija vuorovaikutteisuus sen ytimessä," hengittävä animoitu eloa muuten staattiseen infographics. Ei ohjelmoija? Ei tarvitse huolehtia, yhtiö lupaa kaksisuuntainen kaaviot ovat "helppoa opettajille, toimittajille, johtajille, [ja] tutkijoita ... luoda." Olemme nähneet Microsoftin XPS ottaa samanlainen lohkea dethroning hallitseva muoto kuningas, vain löytääkseen itsensä Portable Document Oblivion. Meillä täytyy vain odottaa ja katsoa, ​​jos CDF on jalompi haastaja. Sillä välin voit suunnata lähde ladata ilmaisia ​​pelaajien ja katso itse mahdollisia tulevia eläviä oppikirjoja, taulukoita ja kaavioita.

Jatka lukemista Wolfram käynnistää avoin CDF-muodossa, lisää visuaalinen tyyli ja kaavioiden


Wolfram käynnistää avoin CDF-muodossa, lisää visuaalinen tyyli ja kaavioiden alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 22 heinäkuu 2011 02:22:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink ZDNet | lähde Wolfram | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar