fredag den 22. juli 2011

Turkin Yksityinen shopping sivuston Trendyol Tulospalvelu Big kierroksella KPCB, Tiger Global

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/7YzS9sXgvMs/:

Jos on olemassa yksi asia kuulen jatkuvasti uudestaan ​​ja uudestaan ​​kun se tulee Euroopan käynnistyksen näyttämöllä, se, että sijoittajat, jotka eivät ole vakavasti tarkastella Turkin markkinoilla voidaan vaille joitakin mantereen suurin digitaalinen yritykset seuraavat 10 vuotta.


Oma suunnitelma on mennä Turkkiin joskus ja tutkia tätä orastavaa käynnistyksen ekosysteemin läheltä, ja toivon, että matka vie minut joihinkin sen ihmeellisiä kaupunkeja ja kauniita rantoja.


I eksyä, minä eksyä.


Meidän lähteet Turkissa (paikallinen tech blogi Webrazzi ) Kerro meille Kleiner Perkins Caufield & Byers ja Tiger Global ovat investoineet välillä 25.000.000 dollaria ja 30000000 dollaria yksityisessä shopping sivuston Trendyol .


Kleiner Perkins investointi kuulemma arvot Istanbul Startup suunnilleen 150 miljoonaa dollaria.


Minun turkki on hieman ruosteessa, mutta katsot sivuston aion olettaa se on paikallinen versio tykkää vente-privée , Gilt , Beyond The Rack ja HauteLook . Mukana on myös Googlen Boutiques.com , eBayn muotiliike ja Amazonin MyHabit , tietenkin.


Mukaan Webrazzi, Trendyol aiemmin esiin 2000000 dollaria ja 10 miljoonan dollarin kierroksella, ja että jotkut osakkaat kotiuttaa seurauksena tämän kolmannen kierroksen rahoitusta.


Tämä on tiettävästi ensimmäinen investointi Kleiner Perkins on tehnyt Turkissa.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar