fredag den 22. juli 2011

Uusi Mac mini saa iFixit teardown hoito, jättää tilaa toinen kovalevy

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/21/new-mac-mini-gets-ifixit-teardown-treament-leaves-space-for-2nd/:


Mitä teet ylihuomenna arsenaali uusia Applen tuotteet ilmoitetaan? Miksi ottaa ne erilleen niin pian kuin voit saada käsiinsä heille, tietenkin! Eikö ya tiedä sitä, iFixit on sitä uudelleen - tällä kertaa revittiin alas uuden Mac minin . Ensi silmäyksellä, ainoa huomattava ero on sisällyttämisen voimakas Thunderbolt portti. Kun konepellin alle, vaikka, toista kovalevyä portti bongattiin yhdessä vain tarpeeksi tilaa toisen tallennuslaite. Ehkä ainoa asia seisoo tapa dual HDD hitsaus pienikokoisella on kykysi turvata toiseen SATA-kaapeli. Jos haluat antaa sen kuvan, päivitetty mini pisteytetään vankka kahdeksan kymmenestä on korjattavissa luokkaan kuin kone ei ollut omia ruuveja tai liimaa. Lisäksi helposti tekee DIY RAM upgrade nakki, varsinkin kun olet jo siellä lisää, että extra levy. Joten jos etsit saada teardown jalat märkänä, joutsen sukellus oikeus tuumaa

Uusi Mac mini saa iFixit teardown hoito, jättää tilaa toinen kovalevy alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 21 heinäkuu 2011 22:18:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Electronista | lähde iFixit | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar