fredag den 22. juli 2011

Ominaisuus: Big Content uusin antipiracy ase: luovuttamisesta

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/G0g9hgWXC9g/big-content-unveils-latest-antipiracy-weapon-extradition.ars:



Koska suuret amerikkalaiset tekijänoikeuksien haltijat jatkavat pitkään sodan tiedostojen jakamiseen, keskustelun painopisteen on yhä siirtynyt ulkomaille. Immigrations ja Customs Enforcement (ICE) on alkanut tarttua verkkotunnuksia ns rogue sivustoja ulkomailla. Ja tekijänoikeudet ajavat kulkua PROTECT IP Act , joka luonnosta eri välittäjien, myös DNS tarjoajat, osaksi torjuntaan muun sivustoja.


Toukokuussa amerikkalaisten lainvalvontaviranomaisten toimesta avannut jälleen edessä tässä sodassa hakemalla luovuttamista Richard O'Dwyer. 23-vuotias brittiläinen opiskelija on parhaillaan hänen BS vuorovaikutteisessa mediassa ja animaatio. Viime vuoteen saakka, hän juoksi "linkkisivu", joka auttoi käyttäjää löytämään ilmaisia ​​elokuvia ja tv-ohjelmia, joista monet loukkaavan. American virkamiehet haluavat kokeilla häntä syytetään rikollisesta tekijänoikeusrikkomuksesta ja salaliitosta.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar