tirsdag den 18. oktober 2011

Bitcoin tukahtuvat, laskee yli 90 prosenttia kesäkuusta huippu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Ud4RlPAbc08/bitcoin-implodes-down-more-than-90-percent-from-june-peak.ars:



Bitcoin, maailman ensimmäinen peer-to-peer digitaalinen valuuttaa , laski alle 3 dollaria maanantaina. Joka edustaa 90 prosenttia laskee koska valuutta osuma korkeimmillaan kesäkuun alussa.


Kannattajat väittävät, että Bitcoin on perustavanlaatuisia etuja perinteisiin valuutoissa. Järjestelmä on suunniteltu siirtämään varoja ilman keskusviranomaisen, vapauttaen Bitcoin käyttäjiä pankin maksuista ja viranomaismääräyksiä. Bitcoin protokolla tarjoaa vankan anonymiteettiä, ja protokolla takaa sen, että ei tule koskaan olemaan yli 21 miljoonaa Bitcoins olemassa, mikä kannattajat ovat väittäneet antaisi valuutan vakaana arvo.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Iso-Britannia asettaa analoginen TV sulku lokakuun 2012 lopulta näkee Näytä jälkeen USA katsojat

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/18/uk-sets-analog-tv-cutoff-for-october-2012-finally-sees-a-show-a/:

Se ei ole niin olemme järkyttää kuningaskunnassa katsojat saavat katsella sarjat kuten Luther, Misfits ja Bedlam kauan ennen kuin ne virallisesti ilma täällä (tai jos kyseessä on Doctor Who, tuntia), mutta olemme vihdoin iloisia tietää miten tarina päättyy ennen tehdä. Tässä tapauksessa sääntelyviranomaiset ovat päättäneet, että kun analogiset lähetykset shutoffs on jo tapahtunut suuressa osassa alueen lopullinen lähettimet pimenee ensi vuonna. Aivan kuten tapahtui täällä, käyttämätön kirjo on sitten huutokaupata vaikka useimmat katsojat selviävät, joko digitaalinen OTA lähetysten, maksu-tv tai muutoin. Teimme sen läpi vain yksi TV ammuttiin kylmäverisesti , tässä toivoen kollegoihimme Atlantin voi käsitellä siirtyminen sujuvasti.

Iso-Britannia asettaa analoginen TV sulku lokakuun 2012 lopulta näkee Näytä kun Yhdysvaltain katsojat alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 lokakuu 2011 02:21:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde BBC | Lähetä | Kommentit

Mojolicious 2.0: Modern Perl for the Web

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kGnlTpd1KSs/mojolicious-20-modern-perl-for-the-web:

Kvorg kirjoittaa "jälkeen vuoden nopea kehitys, äskettäin julkaissut version 2.0 Mojolicious, uuden sukupolven reaaliaikaisen Perl Web framework kirjoittanut Sebastian Riedel ja monet muut, tarjoaa monipuolisen ja tyylikäs web framework joka on yhtä hyvä web kaavinta ja yksinkertainen skriptejä se on rakennuskompleksi, interaktiivinen reaaliaikaisten sovellusten kanssa HTML5 ja websockets. Se tukee helposti 0-riippuvuus asentaa, erinomainen kehittäjä tila, useita käyttöönottotilanteet monet CPAN moduulit ja plugins. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Dell, EMC avioeron jälkeen 10 vuotta Reseller Suhteet

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LsrQhteLEjw/dell-emc-divorce-after-10-year-reseller-relations:

Lucas123 kirjoittaa "erittäin kannattavaa suhde Dell ja EMC on päättynyt 10 vuoden jälkeen. Viiden viime vuoden aikana, kuten Dell on jatkanut myymään enemmän omaa varastointi tuotteet - Jatketaan ja edelleen alkupään markkinoilla - taas EMC on jatkanut myymään enemmän tuotteita, joilla on alemman loppuasiakkaille. Tämän seurauksena kilpailu kahden myyjiä on kasvanut. Mutta kumppanuus aiheutti suuria tuloja sekä yrityksille, joilla Dell raportointi peräti 50% sen varastointi tuloja EMC rebranded tuotteita muutaman vuoden. "Jos jotain, Dell tekee paljon enemmän rahaa bottom line nyt. siis mieltä avioerojen mennä, tämä oli melko helppo," sanoi analyytikko Steve Duplessie. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Samsung Vs. Apple Tit-For-Tat Down Under

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/eH_orsKghyE/samsung-vs-apple-tit-for-tat-down-under:

Uusi submitter GumphMaster kirjoittaa "viimeksi painos Apple vs. Samsung patentti taistella, ABC ilmoittaa, että Samsung on jätetty Australian ja Japanin tuomioistuimissa hakevat kieltotuomiota pysäyttää myynnin iPhone 4S oletetusta 3G Patent rikkomuksista. Jää nähtäväksi, Samsung on mitään parempaa onnea vastatoimiin lakon Australian ja Japanin tuomioistuimissa kuin se teki Alankomaiden tuomioistuinten. Valitettavasti Odotan että Samsung epäonnistuu osittain siksi merentakaisten ennakkotapaus, mutta enimmäkseen koska niiden patentit ovat Sane, teknisiä ja kapea-alaisia ​​(toisin kuin patentti-, suorakaide luonne opposition). Jos tämä tyhmyyttä koskaan pysähtyy ja miljoonia dollareita, euroja, tai Won joita kuluu asianajajat voivat todella mennä innovaatioihin, että patentit on tarkoitus edistää . Kuka tietää, mihin jotka saattaisivat johtaa? "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Apple ja Android, hidas Pall kantajia on RIM: n mahdollisesta kuolemasta

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/JCL1mVrVlRg/apple-and-android-the-slow-pall-bearers-to-rims-eventual-demise.ars:



Kun maailmanlaajuinen sähkökatkos jätti monet BlackBerry asiakkaat ilman sähköpostin, pikaviestit ja web-selailun maanantaista torstaihin viime viikolla, Research in Motion kertoi tänään rauhan tarjoaminen asiakkaille : $ 100 arvoinen vapaa apps tilaajille ja yhden kuukauden ilmainen tekninen tuki yritysasiakkaille. Vaikka vapaa ohjelmisto ja palvelut ovat mukavia eleitä, seisokki, joka RIM tunnusti oli pahin historiansa, tuntuu symbolinen yhtiön hidas romahdukseen. RIM: n ongelmat ovat sellaisia, että vapaa kopioita Bejeweled ja Sims 3 ei riitä palauttamaan yrityksen entiseen loistoonsa, puhumattakaan assuaging pelkää, että yritys voisi olla enemmän seisokkien tiellä. Vuonna kustannus / hyöty-analyysi menee all in RIM (ja se on taidetta ongelma, se on all-in proposition), RIM antanut sen kauppoja runsaasti syytä toisen ja kolmannen arvata.


RIM: n suurin ongelma on se on jäänyt pöly kuluttajalähtöisestä IT . Yritysten ja kuluttajien teknologian tarpeet ovat levottomasti rinnakkain vuosia, mutta kuluttajalähtöisestä on voitolla , ja viime viikolla BlackBerry seisokki vinkkejä asteikot entisestään. RIM on viettänyt viime vuosina on jyskyttivät kuluttajan etu, ja kuluttajien älypuhelin mieltymykset ovat tuoneet miljoonia ei-BlackBerry mobiililaitteiden yritys. RIM oli hitti suuryritysten kanssa, koska sen jykevä yrityksen tuki, luotettavuuteen ja turvallisuuteen, ja hallintatyökalut, jotka antavat sille kaupat ohjaus he haluavat yli mobiililaitteisiin. Ja älkäämme unohtako: takavuosina, RIM oli ainoa peli kaupungissa laadusta mobiiliin liiketoimintaan älypuhelimissa. Jos halusi varmistaa, mobiili, skaalautuva yritys sähköposti ratkaisu, on todennäköistä, että RIM oltiin hyödyntää puhua Exchange tai Lotus Notes-palvelimia.


Ajat ovat muuttuneet rajusti. Exchange on päätös kaupallisen sähköpostin rollouts yrityksessä, ja ActiveSync on muodostunut käytännössä linga Franca mobiili sähköposti. RIM ei enää tarvita samalla tavalla se kerran oli. Samalla, iPhone, Android ja muut mobiilialustojen nyt kelpaa useimmille liiketoimintaskenaariot. Sitten viime viikolla tapahtui: RIM haparoi, ja haparoi pahasti. Yhtiö ei edes pysty suorittamaan sen huipulla arvolupaus.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan




UAE poliisin mukaan BlackBerry katkos Valmistettu teiden turvallisuutta

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dhoJvJqDy3Y/uae-police-claim-blackberry-outage-made-roads-safer:

Nimetön lukija kirjoittaa "Tieliikenneonnettomuudet Abu Dhabissa ja Dubaissa putosi viime viikolla - ja paikallinen poliisi on teoria siitä, miksi: kuljettajien Blackberrys eivät toimi. Poliisilaitos Arabiemiirikunnat (UAE) ovat väittäneet, että viime viikolla maailmanlaajuisesti BlackBerry seisokki, joka turhautunut liikemiehet ympäri maailmaa, jotka eivät pystyneet kommunikoimaan työtovereidensa kanssa, oli yksi positiivisen tuloksen - vähemmän kutoma ja lukeminen sähköposteja ihmiset, jotka olisi pitänyt keskittyä ajamiseen sen sijaan. voisi olla muitakin tekijöitä leikkiä, kuitenkin. Esimerkiksi suosittu UAE jalkapalloilija Theyab Awana kuoli nopea Crash lähellä Abu Dhabi syyskuussa, keskellä väittää, että hän oli lähettämällä viestin hänen BlackBerry kun hän osui kuorma-auton. Jalkapallo tähden isä Awana Ahmad Al Mosabi , teki emotionaalinen kanneperusteen ihmisiä olemaan käyttämättä älypuhelimiin ajon, ja Facebook-kampanjan käyttöön BlackBerry Messenger ajaessa on kasvattanut suosiotaan. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Tutkijat lukko alas Android säilyttää tietoja kävelemästä ovesta ulos

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/8RtRm9Zhdjs/researchers-lock-down-android-to-keep-data-from-walking-out-the-door.ars:



Tutkijaryhmä at Virginia Tech on kehittänyt ohjelmiston Android OS, joka voi valvoa politiikan mobiililaitteilla perusteella, mitä huoneen he tuumaa Se voi jopa varmistaa, että arkaluontoisia tietoja ei kävele ulos ovesta heidän kanssaan pyyhkimällä mistä puhelimen muistista. Tekniikka, joka on saanut huomiota Googlen liittohallituksen ja useat puolustus järjestelmäintegraattoreille voitaisiin mahdollisesti käyttää suojaamaan potilaan tietoja lääkäreiden tablets ja herkkä sotilas-ja tiedustelutietoa. Virginia Tech tutkijat jopa ehdottaa sitä voitaisiin käyttää estämään opiskelijoita kutoma aikana luokissa.


Vaikka on olemassa nykyisiä sovelluksia, jotka hoitavat turvallisuuden mobiililaitteissa ja tekniikka paikantaa puhelimen GPS on helposti saatavilla, GPS-signaaleja ei voi käyttää tarkasti rakennuksen sisällä luoda politiikan alueilla niin pieni kuin kokoushuone. Joten Virginia Tech tutkijat ovat etsineet muita tapoja käyttää älypuhelimet "sisäänrakennettu laitteisto aistia missä laite on. Heidän prototyyppi, joka on noin vapauttamistaan ​​avoimen lähdekoodin projekti, käyttää Bluetooth ja Near Field Communication (NFC) langattomat signaalit todentaa sijainnin laitteen.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ominaisuus: Skylanders: lelu-pohjainen RPG lapsille (että aikuiset rakastaa)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/TWDrO9jqm-Y/skylanders-a-toy-based-rpg-for-kids-that-adults-will-love.ars:



Skylanders: Spyro n Adventure on paljon parempi peli kuin sillä olisi oikeus saada. Olen nähnyt ihmisten kuolettamiseen kokeellinen yhdistelmä leluja ja cross-platform pelaamiseen halpa rahaksi yrittää, mutta kokeilu on villisti onnistunut. Lelut näyttävät hienoilta, portaali tekniikka on mielenkiintoinen, ja itse pelit ovat todella hauskoja.


Näin Skylanders toimii: ostat aloituspakkaus, jossa on kolme fyysistä merkkiä, muovi "portaali", ja itse peliin. Liitä portaalina pelikonsolin ja mitä hahmo laitat Portaalissa pinta on yksi pelaat peliä. Osta uusi lelu myymälä-32 on tällä hetkellä saatavilla ja voit pelata että hahmo pelissä. Jokaisella hahmolla tallentaa kaikki tiedot pelistä, mukaan lukien erät, käteisellä, ja moninpeli voittoja, voit käyttää niitä kaikkia ystävän luona vain tuomalla oman merkkejä pitkin. Se on nerokas ja addiktoiva.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Kaikki sähköllä DeLorean auto kaahaa kaduilla 2013

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/T4pYvKp8YsM/all-electric-delorean-car-to-hit-the-streets-in-2013:

Nimetön lukija kirjoittaa "DeLorean Motor Company ilmoitti juuri suunnitelmista käynnistää kokonaan sähkökäyttöisten version lokki-siivekäs Back to the Future autoa vuonna 2013. Vaikka ei toimi fuusiovoiman (vielä), se on edelleen ylhäältä nopeus 125 mph ajaa 260 hevosvoiman sähkömoottori. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Kamera Showdown: iPhone 4S vs. iPhone 4, Galaxy S II, Nokia N8 ja hämmästyttää 4G (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/17/camera-showdown-iphone-4s-vs-iphone-4-galaxy-s-ii-nokia-n8-a/:


Siri on makea ja kaikki, mutta monet meistä, että uusi kahdeksan megapikselin kenno ja f/2.4 objektiivi ovat mitä oikeastaan ​​tekee Applen iPhone 4S houkutteleva päivittää. Vietimme viikonlopun ammunta ympäri New Yorkiin iPhone 4S, sekä joitakin muita alkuun älypuhelimet - iPhone 4 , Samsung Galaxy S II , Nokia N8 ja HTC: n Amaze 4G - jotta voidaan määritellä vain joka puhelimen kameralla vallitsee ylin. Ja jotta kaapata video-ja still kanssa johdonmukainen kehystys kaikkien viidelle laitteelle, saimme jokainen älypuhelin että kotitekoinen viisinkertainen kamerakännykällä mount että näet yllä - se voi olla varhainen prototyyppi, mutta se selviytyi. Hyppää ohi tauon nähdä tuloksia, ja tutustu kattava iPhone 4S näyte Galleria alla.

Jatka lukemista Kamera Showdown: iPhone 4S vs. iPhone 4, Galaxy S II, Nokia N8 ja hämmästyttää 4G (video)


Kamera Showdown: iPhone 4S vs. iPhone 4, Galaxy S II, Nokia N8 ja hämmästyttää 4G (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 17 lokakuu 2011 18:30:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit