tirsdag den 18. oktober 2011

Secret World MMORPG: imevää Lore, puinen merkkiä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/QlYs9mMPpMo/the-secret-world-mmorpg-absorbing-lore-wooden-characters.ars:


Secret World, MMORPG kehittämä Funcom, joka on ollut kehitteillä yli viisi vuotta, on vihdoin lähestymässä vankka Julkaisupäivä-joskus ensi keväänä. Ragnar Tornquist, pelin luova johtaja, esiintyi New Yorkin Comic Con-paneelissa menneenä perjantaina puhumaan pelistä ja keuliminen pelin demo. Vaikka lore hän kuvaili, jossa salaseurat ja liuta aseita ja vihollisia, kuulosti maailman voisimme haudata itsemme vuosia, demo peli meille hieman kyseenalaistaa pelin kokemus torjutaan ja luonteen vuorovaikutus tasolla.

Tarina ja hyvin, maailma Secret World herättää enemmän luottamusta kuin mikään muu seikka, että kaksi kehittäjät keskustelivat. Hissi sävelkorkeuteen peli on "maailmaan, jossa jokainen myytti, joka legenda, joka salaliittoteorian on totta," kolme "salaseurat" (Dragon, Templar, Illuminati) taistelevat toisiaan näkyvyyttä ja virtaa, vaikkei voimien vastaan määrä paha rotuja, kuten zombit, vampyyrit ja muumioita.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar