tirsdag den 18. oktober 2011

Iso-Britannia asettaa analoginen TV sulku lokakuun 2012 lopulta näkee Näytä jälkeen USA katsojat

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/18/uk-sets-analog-tv-cutoff-for-october-2012-finally-sees-a-show-a/:

Se ei ole niin olemme järkyttää kuningaskunnassa katsojat saavat katsella sarjat kuten Luther, Misfits ja Bedlam kauan ennen kuin ne virallisesti ilma täällä (tai jos kyseessä on Doctor Who, tuntia), mutta olemme vihdoin iloisia tietää miten tarina päättyy ennen tehdä. Tässä tapauksessa sääntelyviranomaiset ovat päättäneet, että kun analogiset lähetykset shutoffs on jo tapahtunut suuressa osassa alueen lopullinen lähettimet pimenee ensi vuonna. Aivan kuten tapahtui täällä, käyttämätön kirjo on sitten huutokaupata vaikka useimmat katsojat selviävät, joko digitaalinen OTA lähetysten, maksu-tv tai muutoin. Teimme sen läpi vain yksi TV ammuttiin kylmäverisesti , tässä toivoen kollegoihimme Atlantin voi käsitellä siirtyminen sujuvasti.

Iso-Britannia asettaa analoginen TV sulku lokakuun 2012 lopulta näkee Näytä kun Yhdysvaltain katsojat alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 lokakuu 2011 02:21:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde BBC | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar