tirsdag den 18. oktober 2011

Tutkijat lukko alas Android säilyttää tietoja kävelemästä ovesta ulos

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/8RtRm9Zhdjs/researchers-lock-down-android-to-keep-data-from-walking-out-the-door.ars:



Tutkijaryhmä at Virginia Tech on kehittänyt ohjelmiston Android OS, joka voi valvoa politiikan mobiililaitteilla perusteella, mitä huoneen he tuumaa Se voi jopa varmistaa, että arkaluontoisia tietoja ei kävele ulos ovesta heidän kanssaan pyyhkimällä mistä puhelimen muistista. Tekniikka, joka on saanut huomiota Googlen liittohallituksen ja useat puolustus järjestelmäintegraattoreille voitaisiin mahdollisesti käyttää suojaamaan potilaan tietoja lääkäreiden tablets ja herkkä sotilas-ja tiedustelutietoa. Virginia Tech tutkijat jopa ehdottaa sitä voitaisiin käyttää estämään opiskelijoita kutoma aikana luokissa.


Vaikka on olemassa nykyisiä sovelluksia, jotka hoitavat turvallisuuden mobiililaitteissa ja tekniikka paikantaa puhelimen GPS on helposti saatavilla, GPS-signaaleja ei voi käyttää tarkasti rakennuksen sisällä luoda politiikan alueilla niin pieni kuin kokoushuone. Joten Virginia Tech tutkijat ovat etsineet muita tapoja käyttää älypuhelimet "sisäänrakennettu laitteisto aistia missä laite on. Heidän prototyyppi, joka on noin vapauttamistaan ​​avoimen lähdekoodin projekti, käyttää Bluetooth ja Near Field Communication (NFC) langattomat signaalit todentaa sijainnin laitteen.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar