tirsdag den 18. oktober 2011

Kamera Showdown: iPhone 4S vs. iPhone 4, Galaxy S II, Nokia N8 ja hämmästyttää 4G (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/17/camera-showdown-iphone-4s-vs-iphone-4-galaxy-s-ii-nokia-n8-a/:


Siri on makea ja kaikki, mutta monet meistä, että uusi kahdeksan megapikselin kenno ja f/2.4 objektiivi ovat mitä oikeastaan ​​tekee Applen iPhone 4S houkutteleva päivittää. Vietimme viikonlopun ammunta ympäri New Yorkiin iPhone 4S, sekä joitakin muita alkuun älypuhelimet - iPhone 4 , Samsung Galaxy S II , Nokia N8 ja HTC: n Amaze 4G - jotta voidaan määritellä vain joka puhelimen kameralla vallitsee ylin. Ja jotta kaapata video-ja still kanssa johdonmukainen kehystys kaikkien viidelle laitteelle, saimme jokainen älypuhelin että kotitekoinen viisinkertainen kamerakännykällä mount että näet yllä - se voi olla varhainen prototyyppi, mutta se selviytyi. Hyppää ohi tauon nähdä tuloksia, ja tutustu kattava iPhone 4S näyte Galleria alla.

Jatka lukemista Kamera Showdown: iPhone 4S vs. iPhone 4, Galaxy S II, Nokia N8 ja hämmästyttää 4G (video)


Kamera Showdown: iPhone 4S vs. iPhone 4, Galaxy S II, Nokia N8 ja hämmästyttää 4G (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 17 lokakuu 2011 18:30:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar