lørdag den 9. april 2011

Sony paljastaa hinnat ja koot "Google TV?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:


Näyttää siltä, ​​että joku yhtiön sisällä, tai olet tyytymätön palkoista ja halua pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistaina 12. lokakuuta, tai oikeastaan ​​on halu kulunut. Miksi? Koska ei vain vuotanut tietoja (joita emme tiedä onko se todellinen) on mahdollista kokoa, jossa Google-TV, mutta myös nimiä on ilmestynyt, joka olisi nimeltään kyseisiin malleihin.


Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24 tuumaa, NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40-tuumainen 40GT1 NSX-46GT1 (arvasit) ja 46 tuumaa. Ja vielä, myös riski, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollaria.



Utelias yksityiskohta: jos tämä on totta, halvin Google TV olisi vieläkin kalliimpaa (300 dollaria), että 32-tuumainen malli kalliimpaa kuin Sony on ihmisiä niiden luettelo.


"Nimetön" suunnitelmat Sony Boycott Huhtikuun 16.

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/U8pknzWH5cs/Anonymous-Plans-Sony-Boycott-On-April-16:

"Sano sinä olet hakkeri yrittää lamauttaa merkittävä elektroniikan yritys haastaa omat käyttäjät: miten käynnistää cyberattack vahingoittamatta ihmiset yrität suojella? Jos hactivist ryhmän Nimetön", joka on viettänyt viikolla kohdistaminen Sony kostaa Sonyn käynnissä oikeusjuttuja vastaan ​​PlayStation 3 muuttamiseen otat offline-tilassa. Anonymous on välivaihe 24-tunnin, myymälä-boikottiin Sony myymälöissä ympäri maailmaa lauantaina 16. huhtikuuta. Tähän mennessä yli 1000 ihmistä on RSVP'd avulla Facebook. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Windows 8 Varhainen Build vihjaa Applen WebOS Kilpailija - eWeek

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Zbjp5U2y5BQ/Windows-8-Early-Build-Hints-At-Apple-WebOS-Competitor---EWeek:

Microsoftin seuraavan Windows voisi olla eri alustoille OS tyyliin Applen IOS tai Hewlett-Packardin webOS, jos oletetaan varhain rakentaa on uskominen ... "Bloggaajat Rafael Rivera ja Paul Thurrott, sarjassa huhtikuussa Kirjoitukset Rivera sisällä Windows blogi, on kuvattu eri ominaisuuksia, mitä he väittävät on varhainen rakentaa Windows 8: Office-tyylinen nauha integroitu Windows Explorer, jossa on työkalut katseluun kirjastot, manipuloimalla kuvia ja hallita ajaa omaisuuserien avata näytön, harkens on "Metro" muotoilu jo Windows Phone 7, "kaste" käyttöliittymä ja sisäänrakennettu PDF-lukija he kutsuvat "Modern Reader." "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Alienware M14x käsikirjat vuotaa, vahvistaa pelaamista kannettava lopullisesti

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/09/alienware-m14x-manuals-leak-out-confirm-the-gaming-notebook-onc/:




Juuri eilen Dellin vuotavat verkkosivuilla vuodatti yksityiskohtia tulevista Alienware M11x R3 pelaamista muistikirjan, ja se ei kestänyt kauan sen suurempia veli seuraamaan perässä - tänään, meillä on täysi käyttäjä nd tehdas huoltokirjat ja Alienware M14x , vahvistetaan useita mehukkaita huhuja. Valitettavasti ei ole mitään mainintaa ja Full HD 1080p LCD-näyttö ja 14-tuumainen vierailija toiselta planeetalta, mutta ilmeisesti on sekä 1366 x 768 ja 1600 x 900 optio kosketa, niin ajaa NVIDIA: n GeForce GT555M kytkettävissä Optimus grafiikan ja jopa 3GB varatun muistin. Tietenkin löytyy myös Intelin uusin Core i5 ja i7 Sandy Bridge prosessorit ja jopa 8 Gt muistia, Gigabitin Ethernet, SATA 6Gbps ja valinnainen 3G / 4G-yhteydet, valinnainen WirelessHD , kahden megapikselin kamera, ja jopa 8-kennoinen , 63Whr akku tehdä kannettava pelaamiseen hämärästi mahdollista. Osuma meidän lähde linkkiä nähdäkseen miten Dell laittaa tämän koneen yhteen - ja miten voit repiä sen lisäksi - odotellessamme yritys vihdoinkin Smokin 'kuuma muistikirja virallisia, ja kerro meille, miten juuri pahasti lompakossa on tuntuu, kun se repii ne sisuskalut ulos.

Alienware M14x käsikirjat vuotaa, vahvistaa pelaamista kannettava lopullisesti perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 huhtikuu 2011 15:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Kesäkuu M. (Tumblr) | lähde Dell | Lähetä | Kommentit

Autonominen Purjehdus robotti Clean öljyvuotojen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5ecw84jYO2s/An-Autonomous-Sailing-Robot-To-Clean-Up-Oil-Spills:

rDouglass kirjoittaa "Protei on edullinen, avoimen lähdekoodin öljy kerätään robotti, joka itsenäisesti purjeet vastatuuleen, kuuntelua öljy Sheens menossa myötätuuleen. Yleisö hankitaan, avoimen lähdekoodin laitteisto-yhteistyönä kehitetty hanke voitaisiin estää tragedian ensi öljyvuoto. Lisäksi , se on erinomainen esimerkki siitä, mitä ihmiset voivat tehdä yhdessä, kun ne tekevät, jotka työskentelevät yhdessä tutkimukseen ja kehitykseen, suunnitteluun ja rahoitukseen. Lisenssi Open Source Hardware (OSHW) lisenssi takaa, että niin monet ihmiset kaikkialla maailmassa hyötyvät tästä vaivaa kuin mahdollista. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Apple tutkii 3G asioista noin Verizon iPad 2s, ohjelmisto korjata odotetaan pian

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/09/apple-investigating-3g-issues-on-some-verizon-ipad-2s-software/:


Ongelmia koukkaaminen up your iPad 2 Verizon 3G-verkossa? Osoittautuu et ole yksin, ja onneksi, Applen hyvin tietoinen tästä. Julkilausumassa All Things Digital-Cupertino sanoi, että se tutkii tätä CDMA-yhteydet kysymyksen ilmoittamien "pieni määrä iPad 2 asiakkaille", ja sana on se, että firmis on pian saatavilla. Siihen asti, henkilökohtainen hotspot on ystäväsi, tai voit lainata mobiili WiFi teidän todellinen ystävät - protip: hymy menee pitkälle.

Apple tutkii 3G asioista noin Verizon iPad 2s, ohjelmisto vahvistaa odotetaan pian alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 huhtikuu 2011 14:21:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink CNET | lähde All Things Digital | Lähetä | Kommentit

uSolo FX Mediasoitin tarkastelu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/09/usolo-fx-media-player-review/:


Tämä kuva digitaalisen mediasoittimen. Se ei näytä aivan kuten iPod, mutta, eihän? Ei vihje Zune tässäkään, emme usko. Itse asiassa se muistuttaa paljon CDJ yksikkö, ja se on syy: se toimii aivan kuten fyysinen media rakastava digitaalinen tiskijukka-yksikön, mutta ei 5-tuumainen paikka edessä. Sen sijaan se sai USB-ja SD-portit ylös. Jos olet DJ, saatat olla perehtynyt muiden: navigoida kansioita löytää laulu, cue sen kanssa vierityspyörää, ja sekoita. DJ Tech, joka aloitti toimintansa Yhdysvalloissa viime vuonna, on uSolo FX sen lippulaiva laite - se on verrattuna siihen kilpailuun jättiläisiä kuten Pioneer ja Numark? Lue selvittää!



Jatka käsittelyssä uSolo FX Media Player uudelleen


uSolo FX Mediasoitin tarkistaa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 huhtikuu 2011 12:12:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde DJ Tech uSolo FX | Lähetä | Kommentit

Sprint tutka kuvantamisjärjestelmä piipitys seinien, lattioiden havaita pommeja, merkkivalaisimet sydämet

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/09/sprint-radar-imaging-system-peeps-inside-walls-floors-to-detect/:


Takaisin vuonna 2005, me kertoi hieman jotain nimeltä Prism 200 , mikä mahdollisti sen haltijan lähinnä nähdä, mitä ihmiset tekivät toisella puolella seinää. Sittemmin olemme nähneet paljon laitteita, jotka ylpeillä samat väitteet , mutta se oli vasta äskettäin, että päättäjät Prism 200 loi laitetta, joka voi todella nähdä sisälle noita seiniä. Etsitkö jotain kaltaista vanhan koulun booli kello, Cambridge Consultants " Sprintin seinään tutka kuvantamisjärjestelmä tarjoaa 3D rappaukset kohteita upotettu seinien, lattioiden ja jopa kattojen. Jos voimassa olevaa X-ray-järjestelmät vaativat pääsyä molemmin puolin seinää, Sprintin tutka-asetus mahdollistaa käyttäjien nähdä mitä tapahtuu sisällä ilman päällekkäistä pääsy. Kuten voitte kuvitella, Cambridge ajaa tätä asiaa kuin turvallisuus työkalu, jonka avulla havaitsemiseksi pommeja, huumeita, kuolleita ruumiita - tiedätte, tavallinen pahis juttuja. Sprint testataan parhaillaan. Koko PR tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Sprint tutka kuvantamisjärjestelmä piipitys seinien, lattioiden havaita pommeja, merkkivalaisimet sydämet


Sprint tutka kuvantamisjärjestelmä piipitys seinien, lattioiden havaita pommeja, ilmaisimet sydämet perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 huhtikuu 2011 13:17:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Cambridge Consultants | Lähetä | Kommentit

Toyota tuotosten Apple Yli jailbroken puhelimet

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/q-Xwv9UryEk/Toyota-Yields-To-Apple-Over-Jailbroken-Phones:

zakkie kirjoittaa "Toyota on antanut periksi painostuksen Applen ja veti mukautettuja teemoja jailbroken iPhones. mukaan ModMyi.com perustaja Kyle Matthews, edustaja Toyota on mainostoimisto sanoi, että Toyota luopui Applen pyynnöstä, jotta" ylläpitää hyviä suhteita Apple ", ja oli suoraan hyökkäys Applen jailbroken iPhone."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Nokia C5-03, täydellinen älypuhelin 170 euroa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:


Jo tällä viikolla esittelemme joitakin uudistuksia on suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa C5-03 Nokia isoveli C5 Nokia, matkapuhelin, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos


Nokia C5-03 on ominaista terminaalin kevyt (paino vain 90 grammaa), joka täydentää edeltäjäänsä kosketusnäyttö ja muu ominaisuus saatte hänet hyvin täydellinen älypuhelin markkinahinta, joka on tarjolla, 170 euroa.



Lisäksi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 sisältää 5 megapikselin kamera, jonka avulla video-, radio-ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.


Mitä muistia, Nokia C5-03 tarjoaa 40 Mt sisäinen, joka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortti, vaikka sarja sisältää 2 Gb


Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka tunnetaan toistaiseksi niin Symbian S60. Laite Ruokalistalla hyvä kokoelma kuvakkeet, jotka tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.


Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voi ostaa musiikkia ja sovelluksia Nokian puhelimissa. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näyttö kaikenlaisten Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.


Hinta Nokian C5-03, kuten sanoin meillä on 170 euroa.


Mahtavaa Button

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oTNpa4E7brw/The-Awesome-Button:

Anonyymi lukija kirjoittaa "mahtava laite hakata joka osoittaa, kuinka helposti USB-pohjaisen Human Interface Devices (esim. Näppäimistöt ja hiiret) voidaan luoda käyttämällä Arduino ohjelmisto ympäristöön." Very nice pikku projekti perustuu teensy USB Development Board. Mieleeni leipälauta elektroniikka hankkeiden Isäni toimi minulle monta vuotta sitten. "Hauskaa nuorille että vanhoille, saatat sanoa.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Google Earth Sisällytä Google Deep Sea

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6OAV16QyM5U/Google-Earth-To-Include-Google-Deep-Sea:

mikejuk kirjoittaa "Olet ehkä kuullut rämäpäinen seikkailuja tekemä Virgin Oceanic - vierailut pohjaan syvimmissä osissa maailman valtamerillä. Kuten Sir Richard Branson sanoi käynnistämisen Virgin Oceanic enemmän miehiä on kuuhun kuin ovat uskaltautuneet alempana kuin 20000 jalkaa. Niin kauan kuin kaikki menee suunnitelmien mukaan, jokaisen on voitava kokea virtuaalisen matkan meren pohjalle, kiitos Google Earth. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Miksi British Geeks kestä Katso lahja hevonen suussa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/2ucqcANEwPc/:

Array

Facebook Kommentit: Mitä Easy ei ole aina oikeassa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/fQ1iIGKF1o8/:

Array

Paypal on saamassa Mustelmat Facebook ja Square

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/KEGjlwytyUM/:

Array

Packard Bell debytoida Liberty Tab Honeycomb tabletti, selvästi palvoo vapaus

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/09/packard-bell-debuts-liberty-tab-honeycomb-tablet/:


Ette usko, että Acer ei olisi jakaa joitakin uuden tabletin kanssa vielä potkimisen Packard Bell tytäryhtiö, ethän? Viimeksi mainittu on nyt debytoi Liberty Tab, oman spin Acer Iconia Tab A500 . Kuten arvata saattaa, mutta ei ole paljon eroja kuin nimi, jossa tämä pakkaus sama tyyli, 10-tuumainen näyttö, Tegra 2-prosessori, kaksi kameraa, ja Honeycomb OS sen laajemmin saatavilla olevia vastine. Launch yksityiskohdat ovat vielä hieman epävarma, mutta voit ilmeisesti odottaa tämä iskeä Eurooppaan joskus kesäkuussa, ja hinnoittelu vaihtelevat maittain. Pään ohi tauon käytännön video kohteliaasti Notebook Italia.



[Kiitos, Marco]

Jatka käsittelyssä Packard Bell ensiesiintymisensä Liberty Tab Honeycomb tabletti, selvästi palvoo vapaus


Packard Bell debytoida Liberty Tab Honeycomb tabletti, selvästi jumaloi vapaus perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 huhtikuu 2011 09:05:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Notebook Italia | Lähetä | Kommentit

Wozniak: Pitäisin Paluu Apple

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EGoEIiHc4CY/Wozniak-I-Would-Consider-Returning-To-Apple:

Google85 kirjoittaa "Steve Wozniak sanoi Reutersille hän harkitsee paluuta aktiivisesti Apple, yrityksen hän oli mukana perustamassa, ja uskoo kulutuselektroniikan jättiläinen varaa olla avoimempi kuin se on."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.