lørdag den 9. april 2011

Aurasma AR iPhone app muuttaa arkipäivän esineitä multimedia laukaisee

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/09/aurasmas-ar-iphone-app-to-turn-everyday-objects-into-multimedia/:

Olemme nähneet lisätyn todellisuuden tehdä mikä tuntuu miljoona eri tavalla, mutta emme ole nähneet koskaan aivan näin. New York Times raportoi keskiviikkona tulevan iPhone app. kutsutaan Aurasma että on valta muuttaa muste-ja paperi-julkaisut vuorovaikutteisiksi miinakenttien. Aurasma, sikisi Yritysohjelmistojen yritys Itsenäisyys, käyttää pienennetty versio porukka on IDOL malli tunnistustoimintoa tunnistaa tallennetut kuvat laaja tietokanta, ja sitten muuntaa ne kuvat liittyvät video. Valitettavasti ensimmäinen julkaisu app, joka järjestetään joskus ensi kuussa, tulee muodossa AR mainos / peli tuntematon tuleva elokuva, ja yhtiön perustaja näyttää lujasti keskittyi teknologian markkinat. Ei sana vielä, kun tai jos voimme odottaa myös New York Times henkiin, kuten näkyy video lähde linkkiä, mutta jos tämä on tulevaisuutta lisätyn todellisuuden, luottaa meihin sisään

Aurasma AR iPhone app muuttaa arkipäivän esineitä multimedia laukaisee perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 huhtikuu 2011 01:18:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde New York Times | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar