lørdag den 9. april 2011

Cowon minuscule C2 PMP poimii kun D2 jäi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/08/cowons-minuscule-c2-pmp-picks-up-where-the-d2-left-off/:


Tässä vaiheessa, Cowon D2 (ja vähemmässä määrin D2 + ) on tulossa hieman pitkä hampaan, ja näyttää siltä, ​​että korealainen porukka ottaa aakkosellinen harppaus taaksepäin, jotta syrjäyttää sen. Äskettäin paljastui C2 teilataan laskeutua huhtikuun lopulla tai toukokuun alussa, jotta barebones PMP käyttäjille vielä toinen vaihtoehto, kehuskelevan 2,6 tuuman resistiivinen kalkinpoistotarpeen (320 x 240), komposiittivideolähtöliittimistä, microSD expansion slot, 4 / 8/16GB sisäistä Flash-muisti, USB 2.0-liitäntä, sisäinen mikrofoni ja ladattava akku on hyvä jopa kymmenen tuntia videon toistoa (ja mahtava 55 tuntia, kun kuuntelet tarkasti audio). Per tavallista, Cowon tukee jokaista tiedostomuodossa auringon alla (ja kuu, hyvä toimenpide), ja me odotamme vähempää kuin maailmanluokan kuultavassa suorituskyky perustuu yhtiön aiemmin . Olemme edelleen odottaa kuulla takaisin hintaan, mutta voit käyttää limbo aika viisaasti päättäessään valkoinen, musta tai harmaa.


Cowon minuscule C2 PMP poimii kun D2 jäi perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 huhtikuu 2011 19:07:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar