lørdag den 9. april 2011

Koehenkilöt kanssa elektrodi-implanttien käyttöä mielen hallinnan siirtää kohdistinta

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/08/test-subjects-with-electrode-implants-use-mind-control-to-move-a/:


Niin trippy kuin mielen-ohjaus näyttää edelleen meitä, olemme jo nähneet sen täytäntöön kaiken pyörätuolit ja tyyris peli ( ja autolla ajamista! ) kuulokkeita. Mutta ongelma on, että ne mittaavat aivotoiminnan ulkopuolella kallo - tiedät, mitä olemme kehittyneet suojaamaan hämärää touhut mielissämme uteliailta EEG -anturit.



Nyt kuitenkin joukkue Washington yliopiston tutkijat ilmeisesti sattumalta tehokkaampi - tosin, invasiivisia - lähestymistapa. Tutkijoiden sai joitakin rohkeita yksilöitä siirtää hiiren kursori istuttamalla HANKAUSTYYNYJÄ sisältävät elektrodit alla niiden kalloja ja anturit istuvat aivojen pinnalla. Että he sanovat, antaa sen käyttöön enemmän kertoa, korkean taajuuden aaltoja, eli paljon enemmän kognitiivinen aikomuksia. Lopulta aiheita siirtyi kohdistimet ajattelemalla jokin näistä kuulostaa: "ee", "ah," oo "ja" eh ". Brain-tietokoneliittymiä ei ole uusi, tietenkin, mutta tutkijat sanovat koehenkilöillä, joilla elektrodi-implanttien oli enemmän menestystä kuin ihmiset yllään elektrodin vilisevä EEG lippikset, joka voisi kääntää vähemmän turhautumista vaikeavammaisiin.

Koehenkilöt kanssa elektrodi-implanttien käyttöä mielessä valvonta siirtää kursori perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 huhtikuu 2011 21:25:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink BBC | lähde Lehti Neuraalilaskennan Engineering | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar