torsdag den 25. november 2010

Viewsonic V3D241wm, tietokonenäytön 3D-tekniikka

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic ei halua jäädä jälkeen, ja on esitellyt uuden näytön että ominaisuudet muoti tekniikka tällä hetkellä 3D.

V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa viive 2ms, 300 kandelaa kirkkauden, kontrastin 20.000.000:1 ja 120Hz virkistystaajuuden taajuuden riippuen valmistaja nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.

Tällä hetkellä emme tiedä, mikä hinta on euroissa, mutta UK myy noin 330 puntaa, mikä nykyisellä hinnat olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tätä olla hinta kun se tulee myydään Espanjassa.

Lisää | Viewsonic

Nokia C5-03, täydellinen älypuhelin 170 euroa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Jo tällä viikolla esittelemme joitakin uudistuksia on suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa C5-03 Nokia isoveli C5 Nokia, matkapuhelin, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos

Nokia C5-03 on ominaista terminaalin kevyt (paino vain 90 grammaa), joka täydentää edeltäjäänsä kosketusnäyttö ja muu ominaisuus saatte hänet hyvin täydellinen älypuhelin markkinahinta, joka on tarjolla, 170 euroa.

Lisäksi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 sisältää 5 megapikselin kamera, jonka avulla video-, radio-ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.

Mitä muistia, Nokia C5-03 tarjoaa 40 Mt sisäinen, joka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortti, vaikka sarja sisältää 2 Gb

Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka tunnetaan toistaiseksi niin Symbian S60. Laite Ruokalistalla hyvä kokoelma kuvakkeet, jotka tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.

Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voi ostaa musiikkia ja sovelluksia Nokian puhelimissa. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näyttö kaikenlaisten Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.

Hinta Nokian C5-03, kuten sanoin meillä on 170 euroa.

PC Gaming "Generation ajoin" konsolit, sanoo Crytek Boss

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rYL0Lwm5w6E/story01.htm:
Crytek perustaja Cevat Yerli sanoi taannoin kasvavaa kuilua nykyajan PC ja konsolit kuten PS3 ja Xbox 360, sanomalla, että halu kehittää useita alustoja haittaa luovaa ilmaisua. "PC on helposti sukupolvi eteenpäin juuri nyt. With 360 ja PS3, uskomme laadun pelien lisäksi Crysis 2 ja muut CryEngine kehitys on melko paljon rajoitettava siihen, mikä heidän luovia ilmaisuja on, mitä sisältö on. Et voi puristaa enemmän mehua näistä kivistä. " Yksi syy tähän suuntaus jatkuu johtuu käsitys, että PC-peli myynti ei ole riittävän korkea, useimmat kehittäjät voivat keskittyä siihen alustan. Rock, Paper, Shotgun kertoo tämä osoittaa tarvetta tietojen digitaalisen jakelun myynnin määrä, joka voisi hälventää että myytti. Yerli kommentit tulevat rinnalla uutiset Crytekin ilmoitusta uuden sotilaallisen perustuva ampuja nimeltään Warface.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Infinitec Infinite USB-muistiin uudelleen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/25/infinitec-infinite-usb-memory-drive-review/:
Ajatus Infinitec's Infinite USB-muistiin on oikeastaan aika yksinkertainen, mutta olemme huomanneet, että kun kerromme ystäviä ja tuttavia noin yksikkö, se on usein täysin mahdottomalta mielensä. Joten me yritämme pitää sen todellinen yksinkertainen: Tämä punainen muovinen tikku on 802.11b/g/n WiFi radio naamioitu USB-muistitikku. Ja kun me sanomme "naamioitu", emme puhu vain kiinni koosta, vaan sen toimivuus sekä - sen avulla voit langattomasti siirtää tiedostoja suoraan omalta WiFi varustetun kannettavan kovalevyn lähes mitä tahansa USB-portti . Stick se Xbox 360 tai PS3 ja se teeskentelee olevansa keskimääräinen thumbdrive, mutta pääsy teoriassa jotain valita. Kuulostaa loistava idea, mutta se todella toimii? Selvitä tauon jälkeen meidän koko arvostelu.

Jatka käsittelyssä Infinitec Infinite USB-muistiin uudelleen

Infinitec Infinite USB muistitikulle tarkistaa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 marraskuu 2010 17:16:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Infinitec | Lähetä | Kommentit

Ahdistuneisuus ja IT?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2qJFNfq9JHY/story01.htm:
Anonyymi lukija kirjoittaa: "Näinä pitkä taukoja, se virkistävää olla huolissasi työ. Ellet toimi IT, jolloin olet toimihenkilöitä ja jatkuvasti kelloa. Kaikille konehuoneessa apinoiden ja työpöytä ylläpitäjät, oletteko kärsivät ahdistusta? Miten käsitellä sitä? Onko murskaus huoli yritysten IT-infrastruktuurin (ja muu liiketoiminta) tulevat kirkuna pysäyttää tehdä ammateissa altis ahdistusta? "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Hong Kong Team Kaupat 90GB tietojen 1g Bacteria

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QMRbUHHSDmI/story01.htm:
Bananana kirjoittaa "tutkimusryhmä ulos Kiinan University of Hong Kong on löytänyt tavan tehdä salaus ja varastointi bakteereja. Hanke on nimeltään" Bioencryption, ja niiden esittäminen (kuten PDF-tiedosto) on täällä. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Kurkista National Opt-Out Day numerot

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/eAqKhUig2Ms/story01.htm:
Eilen oli iso matka päivä amerikkalaisille, ja järjestäjät National Opt-Out Day toivoi käyttää sitä esiin laajalti, joskaan ei yleinen tyytymättömyys vauhdittuneen seulontatoimia Yhdysvaltojen lentokentillä, kannustaa ihmisiä valittu elin seulonta vaatimaan sen sijaan pat-alas vaihtoehto. Reader Willtor kirjoittaa kanssa tarina New York Times vaikutus protesti: "'39 ihmisillä oli jättäytynyt elin skannaa Atlantan mennessä seitsemäntoista In Los Angeles, 113 oli. Yksi oli jättäytynyt Charlotte, NC Boston näytti olevan jotain minikärjellä, jossa 300. " Tämä on pieni osa matkustajista, tietenkin. Mutta kun lensin ulos Boston iltapäivällä, he olivat avasi reitin, joka johti perinteisen metallinpaljastimella. Kun lensin ulos kesäkuussa kaikilla linjoilla meni Nudie skannereita. Onko turvallista olla optimistinen, että olemme kuulleet ja politiikka on muuttunut? En ole erityisen huolestunut siitä saamme luottoa vai onko ilmoitti, että protesti hiipunut. Mutta olisi mukava tietää, että jotkut enemmän invasiivisten teatteria ovat valinnaisia . " Mukaan sen järjestäjät puolestaan opt-out protesti oli "innostava menestys." Jos matka eilen lentäen, mikä oli vaikutelma?

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Nexus S luonnossa antaa meille epäselvä Gingerbread walkthrough

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/25/nexus-s-in-the-wild-gives-us-a-blurry-gingerbread-walkthrough/:
Vanha sanonta "kun sataa, se valuu" pätee varmasti vuodon - ja tätä varten Nexus S me nähnyt aa muutaman tunnin taaksepäin on nyt päällä ja valmis antamaan meille turhauttavan epäselvä esikatsella Android 2.3 (johon voi tietää paremmin kuin piparkakku ). Tietenkin Eric Schmidt itse teki saman lavalla Web 2.0 huippukokouksessa äskettäin, mutta siellä ero: Schmidt ei myöntävät, ettei hän piteli Nexus S, ei näytä meitä kaikkia Gingerbread UI parannuksia, ja se ei ottaa joukko tumma, heikkolaatuiset kuvat ja toimittaa ne xda-kehittäjille. Siellä ei ole paljon nähtävää, mutta voit tehdä joitakin kuvakkeita uudistettu, blacked-out tilarivillä redone puhelimen näppäimistön ja Tietoja-ruudun, jossa saamme vahvistuksen, että se todella on Nexus S käynnissä 2,3 ( myönnetty, tämä näyttö on uskomattoman helppo väärentää, mutta me salli valossa kaikki muut visuaaliset todisteet meillä täällä). Valitettavasti se ei vielä ollenkaan selvää, milloin Nexus S on todella käynnistää ... joten nyt, otamme mahdollisimman monta näistä high-ISO gallerioiden kuin voimme saada.

Nexus S luonnossa antaa meille epäselvä Piparkakut läpivalaisu perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 marraskuu 2010 14:40:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Matkapuhelinfoorumi | Lähetä | Kommentit

Hong Kong Team Kaupat 90GB tietojen 1g Bateria

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AEVxz9HmPBg/story01.htm:
Bananana kirjoittaa "tutkimusta tem Kiinan University of Hong Kong on löytänyt tavan tehdä salaus ja varastointi bakteereja. Hanke on nimeltään" Bioencryption, ja niiden esittäminen (kuten PDF-tiedosto) on täällä. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Samsung Stealth V outed DLNA sertifiointi: 4,3 tuuman näyttö, Android 2.2?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/25/samsung-stealth-v-outed-with-dlna-certification-4-3-inch-screen/:
DLNA sertifiointi, olet aivan suunsoittaja. Seuraten kuuluisa perinteitä FCC ja Bluetooth SIG vuotaa, se näyttää nyt meillä vähän tietoa Samsung Stealth V. lisäksi DLNA yli 802.11b/g/n (tietenkin), 4,3-tuumainen AMOLED WVGA resoluutio urheilu Android 2.2 ja 8 megapikselin kamera. Kuulostaako tutulta? Swap Froyo kanssa maustekakut kaikki nämä palaset riviin melko hyvin salaperäinen lippulaiva puhelimen huomasimme kaksi viikkoa sitten . Ja joka johtaa meidät perustuva keinottelu nimeämiskäytännön: tämän merkinnän kantaa SCH-i510 mallinumero, joka on vain kymmenen ylös kiehtovat , Verizon Galaxy S variantti. Lippulaiva jatko? Se olis hyvä noin juuri silloin, kun se CDMA piirisarja sisällä. Muutama sertifikaatit ja meidän olisi pitänyt paljon paremman tuntuman tulevaisuuden kannalta yksi.

[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

Samsung Stealth V outed DLNA sertifiointi: 4,3 tuuman näyttö, Android 2.2? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 marraskuu 2010 13:40:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink GSM Arena | lähde DLNA (PDF) | Lähetä | Kommentit

Sony paljastaa hinnat ja koot "Google TV?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Näyttää siltä, että joku yhtiön sisällä, tai olet tyytymätön palkoista ja halua pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistaina 12. lokakuuta, tai oikeastaan on halu kulunut. Miksi? Koska ei vain vuotanut tietoja (joita emme tiedä onko se todellinen) on mahdollista kokoa, jossa Google-TV, mutta myös nimiä on ilmestynyt, joka olisi nimeltään kyseisiin malleihin.

Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24 tuumaa, NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40-tuumainen 40GT1 NSX-46GT1 (arvasit) ja 46 tuumaa. Ja vielä, myös riski, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollaria.

Utelias yksityiskohta: jos tämä on totta, halvin Google TV olisi vieläkin kalliimpaa (300 dollaria), että 32-tuumainen malli kalliimpaa kuin Sony on ihmisiä niiden luettelo.