torsdag den 25. november 2010

Windows Phone 7 Marketplace osumia 3000 apps ja pelejä, houkuttelee 15000 kehittäjät

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/25/windows-phone-7-marketplace-hits-3-000-apps-and-games-attracts/:
Se on huikea ajatella, kuinka paljon asiat ovat muuttuneet kännykkä teollisuudessa viime vuosina. Jos toimittajat kerran mitattu menestys pitkälti yksikköinä siirtynyt, tuleva menestys on nyt mitataan määrän apps, pelejä ja devs vetää kunkin väitteentekijän foorumi orastavaa älypuhelin markkinoilla. Juuri viime viikolla Nokia ilmoitti houkutellaan joissakin 400000 uusia kehittäjiä viime vuoden aikana . Nyt Microsoft on touting melko niukka (suhteessa) 15000 Windows Phone kehittäjille "signalointi aikovansa tuoda jännittävää sisältöä Windows Phone". Tarpeeksi implisiittinen työvoimaa työntää kauas 3000-sovelluksia ja pelejä odotetaan asuttamaan Windows Marketplace mennessä tämän viikon lopulla. Tietysti se mittaa objektiivisesti kehittäjät tarkoitus kehittää lavalle vaikeaa. Ja todellakin, alustan potentiaalia ei ole ensisijainen asia ajo ostopäätökseen useimpien kuluttajien - ei niin paljon toteuttamiskelpoisia puhelimia saatavilla tänään. Silti on hyvä nähdä tällaisen optimismiin yhdistettynä siihen, että valtaosa ihmisistä maailmassa - hengenveto! - Eivät vielä käytä älypuhelimissa.

[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

Windows Phone 7 Marketplace osumia 3000 apps ja pelejä, houkuttelee 15000 kehittäjät perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 marraskuu 2010 09:40:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Windows Team Blog | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar