torsdag den 25. november 2010

Woow Digitalin Yksi tabletti loihdit Tegra 2 kanssa piparkakku juuri sopivasti jouluksi

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/25/woow-digitals-the-one-tablet-cooks-up-tegra-2-with-gingerbread/:
Ei, emme voi sanoa, mitä olemme koskaan kuulleet Woow Digital ennen ole, mutta olemme juuri saaneet joitakin hyvin legit-pelaaja kuvastoa yhtiön tuleva tabletti vaatimattomasti nimeltään One. Googlen lähestyvästä Android Gingerbread julkaisu on luvattu kuin OS, kun taas sisäinen laitteistoon kuuluu NVIDIA Tegra 2 ydin, 1 Gt muistia ja 16 gigatavun flash-tallennustilaa. Edessä löydät 10-tuumainen näyttö kattavat 1024 x 600 resoluutio, kun langaton yhteys on hoidettu Bluetooth, WiFi ja WCDMA 3G-radio sisäänrakennettuna Woow kertoo se aikoo käynnistää Yksi Japanissa ennen joulua hinta ¥ 42000 ($ 504), joka on seurannut saatavuus Hong Kong, Taiwan ja Euroopassa. No, se oli parempi toivoa, että julkaisu aikataulu ei liikahda, koska tulevat CES 2011, meidän pitäisi jopa korvissamme ja Tegra 2 tablettia ja puhelimet .

Jatka käsittelyssä Woow Digitalin Yksi tabletti loihdit Tegra 2 kanssa piparkakku juuri sopivasti jouluksi

Woow Digitalin Yksi tabletti loihdit Tegra 2 kanssa piparkakku juuri ajoissa joulua alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 marraskuu 2010 08:50:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar