torsdag den 25. november 2010

Aktiivinen varaa mikrosiru antaa toivoa käyttämistä halvaantunut raajojen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/25/active-book-microchip-provides-hope-for-exercising-paralyzed-lim/:
Tutkijat ovat kokeilleet lihakset ja teknologian ratkaista sekä ihmisten ja robottien liikkuvuuden kysymyksiä vuosia. Nyt näyttää siltä, että tutkijat Engineering ja fysikaalisten tieteiden tutkimusneuvosto on tehnyt merkittävän harppauksen eteenpäin paraplegics, kiitos vallankumouksellisen mikrosiru joukkue on puhuttu "Aktiivinen Book". Mikä merkittävä noin siru on, että se stimuloi enemmän lihasryhmiä kuin nykyinen teknologia ilman ulkoisia yhteyksiä. Tämä tapahtui kautta mikro-pakkaus ja tarkkuus laser käsittely, jonka ansiosta pieni elektrodeja voidaan leikata platina folio ja kaulitaan 3D kirjan muotoon. Nämä platina folio "sivut" lähellä noin hermojuuriin, ja ovat mikro-hitsattu ilmatiiviisti suljettu piisiruun. Kun upotettu alueita selkäydinkanavan, siru voi toimia edistää halvaantunut lihaksia, mikä potilasta voisi jopa "tehdä tarpeeksi liikkeen suorittaa ohjattu liikunta, kuten pyöräily tai soutu." Lehdistötiedote neuvosto sanoo Active Kirja alkaa tutkimuksissa joskus ensi vuonna - emme voi odottaa nähdä tuloksia.

Jatka käsittelyssä Aktiivinen Varaa mikrosiru antaa toivoa käyttämistä halvaantunut raajojen

Aktiivinen varaa mikrosiru antaa toivoa harjoittamisesta halvaantunut raajojen perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 marraskuu 2010 02:15:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Medgadget | lähde EPSRC.ac.uk | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar