torsdag den 25. november 2010

Syte paita suunnittelee iPad toting versio esittelee älypuhelin painos

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/25/syte-shirt-redesigns-ipad-toting-version-introduces-smartphone/:
Kuule, ei se ole noloa. Mekin waltzing ympärillä ruokapöydässä, iPad Syte paita , jossa diaesitys pyhiinvaeltajia ja Tofurkys todella "showcase henkemme." Mutta entä riemukas keskuudessamme, jotka eivät ole aikeissa osa tavoilla kovalla työllä ansaitut simpukat jotta poimia iPad? Anna Smartphone Syte paita. Kuten alkuperäinen, koko musta paita on käsityönä San Diego, mutta hyvin paljon toisin kuin alkuperäinen, tämä on suunniteltu pitämään iPhone, Droid Incredible tai mitä tahansa luurin sinulle niin, että omalta. Parempi vielä, siellä vetoketjullinen tasku yläreunassa varkauksien estämiseksi ja että maisema ja muotokuva suuntaviivat ovat asianmukaisesti perusteltuja. Screen Protector vielä hyväksyy sormi koskettaa, ja se on sekä pöly-ja vesitiivis - tiedätte, jos sinun mustasukkainen bändikaverinsa päättää tukahduttamaan kun olet kieltäytyä poista se ennen kuin lähdet lavalla. Hit lähde linkkiä, jotta sinun on 39,95 dollaria. Oikeasti, tee se. Kukaan katsomassa.

Jatka käsittelyssä Syte paita suunnittelee iPad toting versio esittelee älypuhelin painos

Syte paita suunnittelee iPad toting versio esittelee älypuhelin painos alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 marraskuu 2010 10:26:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Syte paita | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar