torsdag den 25. november 2010

Movea kääntyy iPod touchin tai iPhonen Air Mouse vain 2 dollaria

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/25/movea-turns-your-ipod-touch-or-iphone-into-an-air-mouse-for-just/:
Ei niin innostuneita plopping alas Benjamin varten Movea n Air Mouse ? Koko kahden vuoden kuluttua käyttöönotosta juuri tuotteen, siellä on nyt hyväksyttävä, bargain-bin vaihtoehto: Air Mouse. Er, Air Mouse app iPod touch / iPhone. Tämä tässä kultahippu koodi, joka myy vain 1,99 dollaria vuonna App Storesta, hanat osaksi iDevice n sisäänrakennettu gyroskoopit sekä yhtiön omien MotionSense teknologiaa muuntaa kannettavaan tulee hiiri. Ei tarvitse kalastaa pinta, vaikka - yksinkertaisesti aalto iPhonen ympärille, jotta he voivat hyödyntää ilmaan kursori valvonta ja ele tunnustamista. Se on unelma HTPC omistajille (Mac ja PC ovat tuettuja), vaikka kriitikot eivät viittaa siihen, että Mobile Mouse voi todellakin olla ylivoimainen. Jos olet jo tiet erosivat your buck-yhdeksänkymmentäyhdeksän, kerro meille, miten asiat ovat panorointi vuonna kommentit alla.

Jatka käsittelyssä Movea kääntyy iPod touchin tai iPhonen Air Mouse vain 2 dollaria

Movea kääntyy iPod touchin tai iPhonen Air Mouse vain 2 dollaria perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 marraskuu 2010 07:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink SlashGear | lähde Movea , iTunes | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar