torsdag den 25. november 2010

XM, Sirius lopulta ilmoittaa suunnitelmistaan yhdistää Kanadassa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/24/xm-sirius-finally-announce-plans-to-merge-in-canada/:
Valmiina ovat mielen palanut? XM ja Sirius koskaan yhdistetty Kanadassa. Senkin jälkeen kaksi yritystä yhdisti voimansa Yhdysvalloissa, he jatkoivat toimintaansa omina kokonaisuuksinaan rajan pohjoispuolella, XM Kanadan omistaman kanadalaisen Satellite Radio Holdings, kun taas Sirius Kanada Toteutettiin yhteistyössä CBC Radio, Slaight Viestintä ja Sirius XM Yhdysvalloissa. Se on nyt vihdoin vaihtaa, mutta yhtiöiden kanssa tänään julkisti sulautua kaikki varastossa paljon arvo on $ 520 miljoonaa euroa (mukaan lukien $ 120 miljoonaa pitkäaikaista velkaa). Olettaen paljon on hyväksynyt CRTC yhdistetty yritys ylpeillä yhteensä käyttäjäkunta on 1,7 miljoonaa euroa, ja Kanadan Satellite Radio puheenjohtaja John Bitove lupaa, että uusi yritys toimittaa "poikkeuksellista lisäarvoa tilaajille."

XM, Sirius lopulta ilmoittaa suunnitelmistaan yhdistää Kanadan perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 marraskuu 2010 20:09:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde CBC News | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar