torsdag den 25. november 2010

Sony sanoi etsitään uusia puhemiestä keventää Sir Howard lastin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/25/sony-said-to-be-looking-for-new-president-to-lighten-sir-howard/:
Sir Howard Stringer on kiireinen mies. Tällä hetkellä tilalla puheenjohtaja, toimitusjohtaja nimekettä Sony, miehen vastaa yhden vastest imperiumit historia valtavuus, joka on luultavasti miksi yhtiön nyt sanotaan etsii jonkun hänen tilalleen yhtä näistä toimista. Bloomberg's raportoi, että Sony on ottaa sisäinen keskusteluja nimittämällä uusi puhemies, Kaz Hirai ja Hiroshi Yoshioka tunnistettu nimet yläpäässä. Pari tällä hetkellä käsittelystä vastaava puolet kunkin Sonyn laaja kulutuselektroniikan salkun ja se huomattava, että Japanin jättiläinen tuntuu etsivän seuraavan suuren johtajan päässä laitteisto puolella liiketoimintaa. Jos tämä spekulointi ei kanna hedelmää, odottaa seuraavan puheenjohtajan sijaisena Stringer lyhyellä aikavälillä ja lopulta hänen tilalleen pomo kun nykyinen hallitsija päättää ripustaa hänen ruiskukka-sininen solmio.

Sony sanoi etsitään uusia puhemiestä keventää Sir Howard kuorma perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 marraskuu 2010 04:47:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Bloomberg | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar