torsdag den 25. november 2010

Samsung Stealth V outed DLNA sertifiointi: 4,3 tuuman näyttö, Android 2.2?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/25/samsung-stealth-v-outed-with-dlna-certification-4-3-inch-screen/:
DLNA sertifiointi, olet aivan suunsoittaja. Seuraten kuuluisa perinteitä FCC ja Bluetooth SIG vuotaa, se näyttää nyt meillä vähän tietoa Samsung Stealth V. lisäksi DLNA yli 802.11b/g/n (tietenkin), 4,3-tuumainen AMOLED WVGA resoluutio urheilu Android 2.2 ja 8 megapikselin kamera. Kuulostaako tutulta? Swap Froyo kanssa maustekakut kaikki nämä palaset riviin melko hyvin salaperäinen lippulaiva puhelimen huomasimme kaksi viikkoa sitten . Ja joka johtaa meidät perustuva keinottelu nimeämiskäytännön: tämän merkinnän kantaa SCH-i510 mallinumero, joka on vain kymmenen ylös kiehtovat , Verizon Galaxy S variantti. Lippulaiva jatko? Se olis hyvä noin juuri silloin, kun se CDMA piirisarja sisällä. Muutama sertifikaatit ja meidän olisi pitänyt paljon paremman tuntuman tulevaisuuden kannalta yksi.

[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

Samsung Stealth V outed DLNA sertifiointi: 4,3 tuuman näyttö, Android 2.2? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 marraskuu 2010 13:40:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink GSM Arena | lähde DLNA (PDF) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar