søndag den 20. februar 2011

Miksi en välitä paljoakaan tabletteja enää

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/HSOfeGg14TM/why-i-dont-care-very-much-about-tablets.ars:


Olen ymmärtänyt viime aikoina, että en vain ole kovin innoissaan tabletit-kenenkään tabletteja, olipa käyttöjärjestelmä tai valmistaja. Olen ensimmäinen tajusin tuntenut näin, kun olin vain lievästi pettynyt (toisin kuin lohduton) löytää itselleni liian sairas osallistumaan kauan odotettu (minulle, anyway) webOS tabletti paljastus. Sittemmin olen ajatellut paljon juuria minun tabletti ikävystyminen, ja olen rajoittanut sen muutamia syitä.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





GeoHot pyytää lahjoitusten Fight Sony

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SY2Ls7CgIvg/GeoHot-Asks-For-Donations-To-Fight-Sony:

mede kirjoittaa "Vuonna mielenkiintoinen käänteen, Sony saattaa olla luiskahtanut kova pähkinä purtavaksi. George Hotz (aka GeoHot) tunnettu iPhone hakkerointi saavutuksia, suunnittelee taistelua suuryritys poistamaan hänen sananvapautta oikeuksia hyödyntää hänen kokonaan maksettu laitteisto. Hotz on aina väittänyt, että piratismin (vuodesta iPhone toiminta) ja ilmaisee ole koskaan laittomasti mitään peliä tai edes kirjautua PSN sopimuksia. Hän pyytää lahjoituksia taistella Sony takaisin ja yrittää saada aikaan jotain vastaavaa, mitä oli aiemmin toteuttaa joko EKTR osalta matkapuhelimissa. Olen jo oli. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Momentus XT hybrid drive aiheuttaa päänsärkyä, Seagate pyrkii ratkaisemaan

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/20/momentus-xt-hybrid-drive-causing-headaches-seagate-working-to-f/:


Kaikki ei ole hyvin hybridi solid state varastointi maalla, koska omistajat Seagaten Momentus XT vakavia kysymyksiä niiden asemat - huolimatta hehkuva alkuperäisen arvion , useita pitkän aikavälin käyttäjät väittävät, että asemien sirkutus, crash, änkyttää, ja jäädyttää kanssa hälyttävää säännöllisyys, varsinkin kun se on asennettu Mac. Seagate forumgoers spekuloida näitä oireita XT: n magneettinen Platters spinning alas väärin, koska yli-innokkaat virrankäyttömallia. Se on huono uutinen - ja se kuulostaa pahalta - mutta hyvä uutinen on tämä: Seagaten omistaa jopa asioita, ja on aktiivisesti mukana saada ne kiinteät. Toistaiseksi pari uutta firmware-päivitykset ovat käsitelleet joitakin oireita, kolmasosa on tulossa, ja Seagate insinööri tunnetaan vain STX_NB on aktiivisesti jutteleminen vaikuttaa asiakkaiden mahdollisista korjauksista. Se, mitä kutsumme tekninen tuki - tehdä muistiinpanoja, tech yrityksille.

Momentus XT hybrid drive aiheuttaa päänsärkyä, Seagate pyrit perin ilmestynyt Engadget Sun, 20 helmikuu 2011 17:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Computerworld , Seagate Knowledge Base (1) , (2) , (3) | Lähetä | Kommentit

Apple patenttihakemus pistettä tiheämpi akkuja, parannetaan lataus tekniikka

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/20/apple-patent-application-points-to-denser-batteries-improved-ch/:


Jotkut saattavat ajatella kymmenen tunnin MacBookin akku mahtavan hieno, mutta olemme tyytyväisiä sanoa, että Cupertino ei ole aivan tyytyväinen. AppleInsider näki pari Apple patenttihakemusten yksityiskohtaisesti parempi tapa mehuksi nuo litium-polymeeri soluja, joiden pitäisi merkittävästi lisätä määrä latauskertojen ne voivat kestää - tai vaihtoehtoisesti sallia Apple käyttää tiheämpää akkuja, jotka kestävät kauemmin maksu. Me murtaa se alas sinulle: kuvaajan vasemmassa yläkulmassa näkyy, kuinka Li-ion-akut nykyisin maksu ensin nopeasti (jatkuva virta, kasvava jännite) ja sitten hitaammin (jatkuva jännite, pienenee nykyinen) alkuun solujen pois päältä.



Mitä Applen ehdota monivaiheinen menetelmä kuvattu oikealla, jossa virran ja jännitteen kauppaa pois, ladata akkua samalla paljon vähemmän ankara fyysinen kemia Laitteen sisällä. Kuten näette pohjaan kaavion, monivaiheinen CC-CV solut menettävät paljon vähemmän heidän potentiaalinsa jälkeen 300 latauskertojen, mutta ei siinä vielä kaikki Applen hautoo - yrityksen lukuja, se voi lisätä paksuutta elektrodeja parantaa akun (peräti 28Wh / L, mukaan yhden kaavion) vaikuttaa kielteisesti ansiosta pehmeämpiä maksu. Toki mieluummin kasvien syöminen grafeeni supercapcitors , mutta tämä kuulostaa suunnitelma nyt.

Apple patenttihakemus pistettä tiheämpi akkuja, parannettu lataaminen tekniikka perin ilmestynyt Engadget Sun, 20 helmikuu 2011 15:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Apple Insider | lähde USPTO (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Chrome voi pudota osoitepalkkiin

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XQT7upKZFqo/Chrome-May-Drop-the-URL-Bar:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "Ei ole paljon Google voi poistaa selaimen käyttöliittymä. Silti Google näyttää harkitsevan jyrkkä toimenpide vapauttaa tilaa UI: Se voi yksinkertaisesti tappaa osoitepalkkiin. Sijaan osoittaa osoitepalkkiin koko ajan, se voi olla piilotettu välilehtiä. On joitakin muita ominaisuuksia tulossa myös. Esimerkiksi Google antaa käyttäjille mahdollisuuden olla kirjautunut eri Google-tilit samaan aikaan, kunhan käytät niitä tilejä eri ikkunoissa. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Engadget Podcast, live at 16:15 EST!

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/20/the-engadget-podcast-live-at-4-15pm-est/:


MWC oli järjettömän järjetön, ja aiomme viettää tällä viikolla podcast tunnin vain yrittää laskea kaikki Android puhelimien aloitettiin. Jos olet tietoinen mitään hyvää kokonaislukuja, haluaisimme värvätä apuasi! Tutustu live stream ja chat tauon jälkeen.



PS Ja älä unohda, että ustream on Android ja iPhone asiakkaita myös, jos olet pois ja noin, ja ei voi liittyä annetun Flash-pohjainen hauskaa alla.

Jatka käsittelyssä Engadget Podcast, live at 16:15 EST!


Engadget Podcast, live at 16:15 EST! perin ilmestynyt Engadget Sun, 20 helmikuu 2011 15:52:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Weird Science ole sankari

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/9SAF5rTNae4/weird-science-is-no-hero.ars:


Jos olet tehnyt jotain hyvää, se saattaisi olla parasta pitää sen itse: Tai miksi se on luultavasti hyvä ajatus tarkistaa itse rehab kun tekee jotain typerää. Tutkimuksessa tarkasteltiin tilanteita, joissa henkilö oli selvästi tehnyt jotain väärin, ja tutkitaan erilaisia strategioita käsitellä laskeuman. Ne, jotka tekivät "sankari" reitti ja korosti viime hyviä tekoja pohjimmiltaan päätyi ruuvattu: "sankari strategia oli paras tehotonta ja pahimmillaan haitallista." Sen sijaan, kuvaajana itsesi uhrina viime aiheutuvat vastoinkäymiset todella aiheutti ihmiset unohtamaan, mitä se on teit väärin ensiksi.


Jätämme sen lukijoille saastuta kommentteja luu vitsejä: Naisilla estrogeenin tasolla on merkittävä vaikutus terveyteen luuranko. Miehillä, asiat näyttävät toimivat vastakkaiseen suuntaan : luu-erityinen hormoni osteocalcin signaaleja solujen kivekset, jolloin ne voivat lisätä tuotantoa testosteronia, ja parantaa terveyttä mies sukusolujen. Aiemmin hormoni oli yksinkertaisesti ajatus auttaa edistämään kasvua luun.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Syntynyt This Way

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/x1k-XsY6Ik4/:

Google Vastustetaan DRM On HTML5 Video?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Pel6cp00qfM/Will-Google-Oppose-DRM-On-HTML5-Video:

Nimetön Coward kirjoittaa "Mozilla on sitoutunut olemaan toteuttaa DRM Firefox WebM HTML5 video, vaikka se teoriassa mahdollista. Microsoft on pyytänyt Googlea ja WebM yhteisö useita muita kysymyksiä, jotka eivät ole vielä saatu vastausta, mutta tämä tuntuu tärkeämpää: se Google sitoutuvat pitämään WebM Chrome DRM-vapaata? Onko meidän yhteisö sitä mieltä, että on tärkeää avata web ja vapaita ohjelmistoja? "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Imperia plug-in hybridi ei 0-60 neljässä sekunnissa, näyttää tyylikäs, kun teemme sen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/20/imperia-plug-in-hybrid-does-0-60-in-four-seconds-looks-classy/:


Jos olet kyllästynyt hybridit, kuten Prius tai V , autoja saattaa helposti eksyä Hertz parkkipaikalla, tutustu GP. Se on ensimmäinen ja ainoa tuote kuolleista Belgian autonvalmistaja Imperia, joka aiemmin toimi jo 20-luvulla, mutta muuten lausutaan etusäleikön tarjoaa juuri muistuta sen esi-isämme joko ylä-tai alapuolelle, joka lausutaan konepelti. Se on inline nelisylinterinen turbomoottori tarjoaa 212hp se pariksi 134hp sähkömoottorilla, itse tuetaan Li-polymeeri akku. Se tekee noin 45 mailia paristoista yksin, mutta mikä tärkeämpää, heitetään 0 - 60mph sprintin alle neljässä sekunnissa. Tai ainakin se, jos se joskus osuu tuotantoa. Käsite auto esiteltiin Brysselin autonäyttelyssä, mutta se on mahdotonta tietää, kun se voisi todella osuma tien realin.


Galleria: Imperia GP



Imperia plug-in hybridi ei 0-60 neljässä sekunnissa, näyttää tyylikäs, kun teemme sen alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 20 helmikuu 2011 14:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Jalopnik | lähde Imperia | Lähetä | Kommentit

Naiset ja Tech: Focus naiskuluttajat ja perustajia Will Follow

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/XR7jNldc1t0/:

Kinect hakkerit meille IOS-ystävällinen polttopallo ja Human Tetris

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/20/kinect-hackers-give-us-ios-friendly-dodgeball-and-human-tetris/:


Muista, että Microsoft Rally Ball demo siitä muutama päivä sitten, että ehkä Windows Phone 7 integroitumista Xbox? No, jengi Supertouch on varastettu vähän Ballmer on ukkosen kanssa uuden Kinect hakata että voit heittää digitaalinen palloja omalla Kinect määräysvaltaa ystävä käyttäen IOS-laitteen sijaan WP7 luurin. Grafiikkaa peli ja iDevice valvonta eivät ole läheskään niin kaunis kuin Microsoftin cross-platform pelaamiseen ratkaisu, mutta lopputulos on melko sama - flingin "pallot puhelinta ystäväsi väistää heitä kohteliaasti Kinect.



Samalla Frog Design on lisännyt ihmisen Tetris peli Kinect ohjelmistossa, jossa pelaajat täydellinen niiden Vogue-ta osaamista iskemällä aiheuttaa ottelu lähestyy cut-out näytöllä. Lopuksi kaikki muotoaan muuttavia hauskaa mikään typerä hopea jumpsuits. Vids ovat tauon jälkeen.



[Kiitos kaikille, jotka lähettivät nämä]

Jatka käsittelyssä Kinect hakkerit meille IOS-ystävällinen polttopallo ja Human Tetris


Kinect hakkerit meille IOS-ystävällinen polttopallo ja Human Tetris perin ilmestynyt Engadget Sun, 20 helmikuu 2011 12:14:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Kinect-hakata (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Islanti Eyes Liquid Magma energialähteenä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7i3Ck-MQEpQ/Iceland-Eyes-Liquid-Magma-As-Energy-Source:

Anonyymi lukija kirjoittaa "Tiedemiehet Islannissa ovat tutkineet ja käyttämällä voimaa geotermisen kaivojen vuosia. Vuonna 2009 yksi tällainen tutkimus osuma pysähtynyt, kun ryhmä joutui magma puolittain heidän kaivaa. Tiesulun on tullut onni onnettomuudessa, koska Viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että magma voi toimia voimakas uusi tulonlähde geotermisen energian tarpeeksi tehokas lämmön 25000 ja 30000 asuntoa. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Sony paljastaa hinnat ja koot "Google TV?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:


Näyttää siltä, että joku yhtiön sisällä, tai olet tyytymätön palkoista ja halua pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistaina 12. lokakuuta, tai oikeastaan on halu kulunut. Miksi? Koska ei vain vuotanut tietoja (joita emme tiedä onko se todellinen) on mahdollista kokoa, jossa Google-TV, mutta myös nimiä on ilmestynyt, joka olisi nimeltään kyseisiin malleihin.


Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24 tuumaa, NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40-tuumainen 40GT1 NSX-46GT1 (arvasit) ja 46 tuumaa. Ja vielä, myös riski, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollaria.



Utelias yksityiskohta: jos tämä on totta, halvin Google TV olisi vieläkin kalliimpaa (300 dollaria), että 32-tuumainen malli kalliimpaa kuin Sony on ihmisiä niiden luettelo.


Seuraava massakulutusmarkkinoille Sosiaali Wave: poliittinen ilmaus

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/_0fsJNxPf3I/:

Quora vs. StackExchange: Miksi, Joel, miksi?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/1OnCH9Xgnwc/:

Googlen Native Client lähes "valmis lentoonlähtöön," valmis tekemään ActiveX näyttää visionääri

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/20/googles-native-client-almost-ready-for-takeoff-ready-to-make/:

Googlen Native Client lähes "valmis lentoonlähtöön," valmis tekemään ActiveX näyttää visionääri

Olemme melkein siellä, melkein vapauttamista Native Client ensin sai vihiä viime toukokuussa. Se on pohjimmiltaan tapa suorittaa syntyperäinen koodiin selaimessa - low-end kamaa pystyy tarjoamaan suorituskykyä tarpeeksi hyvä 3D-peleihin ja niin edelleen. Christian Stefansen, Google tuotepäällikkö sanoi, että tavaraa on tulossa lähempänä toimitusta, että tiimi on saavuttanut "merkittävä virstanpylväs", että koodi on "yhtä helposti kannettavia ja turvallinen kuin JavaScript." Se oli tietenkin turvallisuuden, tai sen puute, että kiskoilta Microsoftin suunnitelmiin tällaiseen toiminnot Internet Explorer kautta ActiveX, stigma, teknologia on yhä vielä paeta. Voiko Native Client tehdä paremmin? Onko Crysis koskaan saatavilla Chrome verkkokauppa ? Voisiko Cr-48 käyttää sitä silti? Kysymyksiä kysymyksiä ...

Googlen Native Client lähes "valmis lentoonlähtöön," valmis tekemään ActiveX näyttää visionääri perin ilmestynyt Engadget Sun, 20 helmikuu 2011 10:36:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink TechCrunch | lähde Kromi Blog | Lähetä | Kommentit