søndag den 20. februar 2011

Amazon Appstore Android avulla voit ostaa apps ilman laitteen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/20/amazon-appstore-for-android-will-let-you-buy-apps-without-a-devi/:

Ei Android laite? Ei hätää! Osoittautuu Amazon tuleva Appstore Android - joka on ollut töitä jonkin aikaa - avulla voit ostaa apps jo ennen kuin saat laitteen aiot asentaa niitä, luultavasti niin että olet varastonsa ja valmiina mennä, kun puhelimeen (tai tabletti tai jotain sekalaisia Gizmo) saapuu ovesi. Kuten AllThingsD huomauttaa, käsite näyttää menevän osittain kohti matkimalla Amazon Kindle liiketoimintamalli, joka ei ihmisarvoista työtä irrottaminen sisältö (joka liittyy sinun Amazon tili) varsinaiselta laitteisto sinulla on se asennettu. Emme vielä tiedä tarkalleen milloin Appstore on käynnistää, mutta ottaen huomioon Amazonin vähittäiskaupassa kyljykset, nämä kaverit voisi itse seistä mahdollisuus on paloiteltu Android Market liikevaihtoa noin havaittavissa marginaali.

Amazon Appstore Android avulla voit ostaa apps ilman laite alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 20 helmikuu 2011 02:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde AllThingsD | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar