søndag den 20. februar 2011

Rolls-Royce sähköistää Phantom sedan, testit vedet ylellisyyttä (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/19/rolls-royce-electrifies-phantom-sedan-tests-the-waters-of-luxur/:


Jos sinulla on rahaa pitää omistaa Rolls, epäilemme olet huolissasi bensiiniä, mutta se ei ole estänyt valmistajaa vihdoin sähköistää sen Hengen ekstaasia. Kaksi vuotta kiusanteko täysin sähköllä Phantom , Rolls-Royce on rakennettu auton todellinen kertaluonteinen prototyyppi se puhuttu 102EX tai Phantom Experimental Electric. Et voi ostaa, mutta ei väliä teidän combi, koska sen sijaan tuottaa ajoneuvon Rolls vie se maailmankiertue mitata reaktio ylellinen auto yhteisöä. Ensimmäinen pysäkki: Geneven autonäyttelyssä 1. maaliskuuta, kun yhtiö aikoo paljastaa ajoneuvon täysi tekniset tiedot. Kun odotat, olet tervetullut syventyä täysin hyödytön video teaser ja hieman hyödyllistä lehdistötiedote tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Rolls-Royce sähköistää Phantom sedan, testit vedet ylellisyyttä (video)


Rolls-Royce sähköistää Phantom sedan, testit vedet ylellisyyttä (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 helmikuu 2011 18:06:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Autoblog ES | lähde Rolls-Royce | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar