søndag den 20. februar 2011

Googlen Native Client lähes "valmis lentoonlähtöön," valmis tekemään ActiveX näyttää visionääri

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/20/googles-native-client-almost-ready-for-takeoff-ready-to-make/:

Googlen Native Client lähes "valmis lentoonlähtöön," valmis tekemään ActiveX näyttää visionääri

Olemme melkein siellä, melkein vapauttamista Native Client ensin sai vihiä viime toukokuussa. Se on pohjimmiltaan tapa suorittaa syntyperäinen koodiin selaimessa - low-end kamaa pystyy tarjoamaan suorituskykyä tarpeeksi hyvä 3D-peleihin ja niin edelleen. Christian Stefansen, Google tuotepäällikkö sanoi, että tavaraa on tulossa lähempänä toimitusta, että tiimi on saavuttanut "merkittävä virstanpylväs", että koodi on "yhtä helposti kannettavia ja turvallinen kuin JavaScript." Se oli tietenkin turvallisuuden, tai sen puute, että kiskoilta Microsoftin suunnitelmiin tällaiseen toiminnot Internet Explorer kautta ActiveX, stigma, teknologia on yhä vielä paeta. Voiko Native Client tehdä paremmin? Onko Crysis koskaan saatavilla Chrome verkkokauppa ? Voisiko Cr-48 käyttää sitä silti? Kysymyksiä kysymyksiä ...

Googlen Native Client lähes "valmis lentoonlähtöön," valmis tekemään ActiveX näyttää visionääri perin ilmestynyt Engadget Sun, 20 helmikuu 2011 10:36:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink TechCrunch | lähde Kromi Blog | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar