søndag den 20. februar 2011

Nokian toimitusjohtaja: halpa Windows-puhelimia voi tulla "nopeasti"

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/19/nokia-ceo-cheap-windows-phones-can-come-very-quickly/:

Olimme esiin omat huolensa haastatteluissa sekä Stephen Elop ja Microsoftin Aaron Woodman viime viikolla, että Nokia voisi olla vaikeuksia ajaa Windows Phone alustan niin pieni täyttää aukot vasemmalle Symbianin lähtöä pohjassa puolien markkinoita, mutta Nokian toimitusjohtaja tekee hyvin selväksi, että hänen mielestään ei ole ongelma. Vuonna puhua suomea toimittajille perjantaina, Elop sanoi, että se on tullut "vakuuttunut", että se voi osua "erittäin alhainen hinta piste" ja tehdä se "hyvin nopeasti", strategia, on avain muuntamalla merkittäviä Leikkuut Symbian markkinoiden jakaa Windows-Phone markkinaosuus menettämättä sitä muiden valmistajien tai alustoilla. Tietysti jotain kertoo vuotanut muotoilukonseptin (kuvassa oikealla) ei edusta laitteistotyyppien Nokia on mielessä näiden alhainen hinta pistettä - mutta mikään yksittäinen laite tai markkinasegmentin vie Espoon luvattuun maahan täällä .

Nokian toimitusjohtaja: halpa Windows-puhelimia voi tulla "nopeasti" alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 helmikuu 2011 19:12:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink SlashGear | lähde Reuters | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar