søndag den 20. februar 2011

Motorola Xoom Facebookiin myymälässä ennakkoon Best Buy, 800 dollaria torstai saatavuus

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/20/motorola-xoom-up-for-in-store-pre-order-at-best-buy-800-for-th/:


Ei enää temppu hintoja , ei enää ennenaikaisia web päätellen tämä (toivottavasti) on vihdoin Best Buy on täysin viralliselle listalle Motorola Xoom. Se ei tuo suuria yllätyksiä niille, jotka olen seurannut tabletin edistyy vähittäiskaupan hyllyihin, jotka tarjoavat ensimmäinen DIBS ostajien halua vaatia, ennakkoon myymälä-ja lupaavia täysin saatavilla torstaina 24. helmikuuta. 800 dollaria 3G-varusteltu malli saatteena Best Buy: n sivuston 40 dollaria salkun tapauksessa 50 dollaria perus latausjalusta, 130 dollaria kaiuttimen telakka, ja 70 dollaria Bluetooth-näppäimistöä, mutta ei ole havainnosta halvempaa WiFi vain Xoom . Jonkin verran epäilyksiä siitä, että 600 dollaria SKU aloittaisi vähän myöhemmin ja että on todellakin mitä näyttää olevan tapahtumassa. Viimeinen varoituksen sana: vaikka et aio käyttää Xoom kuin puhdas WiFi-ainoa laite, muista, että sinun on tarpeen ottaa käyttöön tietojen Verizon ainakin kuukauden ensimmäinen - Älä kysy miksi .



[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

Motorola Xoom Facebookiin myymälässä ennakkoon Best Buy, 800 dollaria torstain saatavuus perin ilmestynyt Engadget Sun, 20 helmikuu 2011 03:21:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Best Buy | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar