søndag den 20. februar 2011

Imperia plug-in hybridi ei 0-60 neljässä sekunnissa, näyttää tyylikäs, kun teemme sen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/20/imperia-plug-in-hybrid-does-0-60-in-four-seconds-looks-classy/:


Jos olet kyllästynyt hybridit, kuten Prius tai V , autoja saattaa helposti eksyä Hertz parkkipaikalla, tutustu GP. Se on ensimmäinen ja ainoa tuote kuolleista Belgian autonvalmistaja Imperia, joka aiemmin toimi jo 20-luvulla, mutta muuten lausutaan etusäleikön tarjoaa juuri muistuta sen esi-isämme joko ylä-tai alapuolelle, joka lausutaan konepelti. Se on inline nelisylinterinen turbomoottori tarjoaa 212hp se pariksi 134hp sähkömoottorilla, itse tuetaan Li-polymeeri akku. Se tekee noin 45 mailia paristoista yksin, mutta mikä tärkeämpää, heitetään 0 - 60mph sprintin alle neljässä sekunnissa. Tai ainakin se, jos se joskus osuu tuotantoa. Käsite auto esiteltiin Brysselin autonäyttelyssä, mutta se on mahdotonta tietää, kun se voisi todella osuma tien realin.


Galleria: Imperia GP



Imperia plug-in hybridi ei 0-60 neljässä sekunnissa, näyttää tyylikäs, kun teemme sen alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 20 helmikuu 2011 14:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Jalopnik | lähde Imperia | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar