søndag den 20. februar 2011

Momentus XT hybrid drive aiheuttaa päänsärkyä, Seagate pyrkii ratkaisemaan

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/20/momentus-xt-hybrid-drive-causing-headaches-seagate-working-to-f/:


Kaikki ei ole hyvin hybridi solid state varastointi maalla, koska omistajat Seagaten Momentus XT vakavia kysymyksiä niiden asemat - huolimatta hehkuva alkuperäisen arvion , useita pitkän aikavälin käyttäjät väittävät, että asemien sirkutus, crash, änkyttää, ja jäädyttää kanssa hälyttävää säännöllisyys, varsinkin kun se on asennettu Mac. Seagate forumgoers spekuloida näitä oireita XT: n magneettinen Platters spinning alas väärin, koska yli-innokkaat virrankäyttömallia. Se on huono uutinen - ja se kuulostaa pahalta - mutta hyvä uutinen on tämä: Seagaten omistaa jopa asioita, ja on aktiivisesti mukana saada ne kiinteät. Toistaiseksi pari uutta firmware-päivitykset ovat käsitelleet joitakin oireita, kolmasosa on tulossa, ja Seagate insinööri tunnetaan vain STX_NB on aktiivisesti jutteleminen vaikuttaa asiakkaiden mahdollisista korjauksista. Se, mitä kutsumme tekninen tuki - tehdä muistiinpanoja, tech yrityksille.

Momentus XT hybrid drive aiheuttaa päänsärkyä, Seagate pyrit perin ilmestynyt Engadget Sun, 20 helmikuu 2011 17:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Computerworld , Seagate Knowledge Base (1) , (2) , (3) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar