onsdag den 27. april 2011

Endeavour Crew haastateltavaksi YouTuben kautta

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8L6tdU7SfrU/Endeavour-Crew-To-Be-Interviewed-Via-YouTube:

gabbo529 kirjoittaa "Kiitos YouTube-avaruussukkula Endeavour viimeinen miehistö on käytettävissä kysymyksiin livenä, kun ne ovat kiertoradalla. NASA ilmoitti kumppanuuden YouTube, jonka avulla ihmiset voivat lähettää kysymyksiä, muodossa lyhyitä videoleikkeitä PBS: n Miles O'Brien, joka ohjaa heidät Endeavour miehistön elää avaruudessa. koko prosessi voi seurata suorana lähetyksenä PBS Newshour YouTube-kanava. Artikkelista: "haastattelu on tarkoitus maanantaina 2 toukokuu klo 14:15 ET. Se voi kuitenkin olla uudelleenjärjestely jos Endeavour tehtävä on myöhässä. Määräajan kysymys on 30 huhtikuu keskiyöllä ET. YouTuben käyttäjät äänestävät, mitä kysymyksiä he haluavat vastata. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Päivitys To My sijoituspolitiikka

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/EagTh6uk2kk/:

Array

LG Optimus Big tuo 4,3 tuuman NOVA näyttö ja 1GHz dual-core ja superphone puolue

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/27/lg-optimus-big-brings-a-4-3-inch-nova-display-and-1ghz-dual-core/:


Mikä on iso, useimmiten valkoinen, ja asettaa Korean aloittaa huomenna? That's right, LG Optimus Big! Tämä 4,3-tuumainen emävalhe, LG: n suurin luurin mennessä touts 1GHz dual-core prosessori, hieman nyljetty Android 2.2 sen käyttöjärjestelmän, HDMI-lähtö, 5 megapikselin kamera, ja 16GB Bult-varastoon. Tämä spec sheet kuulostaa mahtava lähellä vanhempi Optimus 2X että käynnisti aiemmin tänä vuonna, vaikka pari kohteita on myös lainattu vielä julkaisematonta Optimus Black . Ne ovat NOVA näyttö , joka voi kampi aina jopa 700 nits kirkkaus ja WiFi Direct , joka mahdollistaa langattoman välisen laite viestintä ilman välittäjää WiFi-tukiaseman. Tämä suuri, herkullinen spec sandwich iskee kotimarkkinoillaan 28. huhtikuuta, mutta on ikävä kyllä ​​ole sanaa, milloin ja missä muualla se saattaa näkyä. Pidä silmällä sitä, pitäisi olla vaikea havaita.

LG Optimus Big tuo 4,3 tuuman NOVA näyttö ja 1GHz dual-core ja superphone puolueen alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 huhtikuu 2011 15:40:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Engadget espanja , BGR , UberGizmo | lähde U + | Lähetä | Kommentit

Käsite Ink Adam tarkastelu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/27/notion-ink-adam-review/:


Saaga käsite Ink Adam on tarina kuten monet voisimme nimi - se on tarina pienen yrityksen kamppailee tuoda näkemystä markkinoiden päin kitka sijoittajien, tehtaiden ja maaliskuun ajan itse. Erona on, että Adam kiinni mielikuvituksen gadget fiends kuin itseämme ideoita, jotka olivat upeat päivästä lähtien ja on vielä uutta nyt se on vihdoinkin julkaistu myös paneloitu UI, koko USB host toiminnallisuus, ja tietenkin, että Pixel Qi näytön . Mutta onko Adam toteuttamaan lupaukset yhdistävänä muodon ja funktion tätä tekniikkaa? Kaksi sanaa: Ei oikeastaan.


Jatka käsittelyssä Notion Ink Adam tarkastelu


Käsite Ink Adam tarkistaa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 huhtikuu 2011 16:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Novell Täydentää Sale

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XlGbsCxwwEw/Novell-Completes-Sale:

symbolset kirjoittaa "Tänään Novellin päätökseen myynti Attachmate. Yhtiö on kokonaan omistama tytäryhtiö ja poistetuksi pörssissä. Novell oli kerran hallitseva toimija verkko-ohjelmisto, ja sen kulkee signaaleja yhden aikakauden loppu."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Comcast on ensin VOD neljältä suurimmalta verkkojen neuvottelevat edelleen vapauttamiselle elokuvat

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/27/comcast-is-first-with-vod-from-all-four-major-networks-still-ne/:


Alkaen torstaina Comcast lisää TV-ohjelmia ABC ja Fox sen video on demand-kirjasto , joten se vain tarjoavalta näyttää kaikkien neljän televisiolähetysverkkoihin (mukaan lukien NBC ja CBS) heti seuraavana päivänä ne ilmaan. Ei luettelon kaikista TV Comcast on tarjontaansa lehdistötiedotteessa tauon jälkeen - ei Modern Family tai talo? heikko - niin seuraavan kerran unohdat DVR Poliisit, olet piiriin. Nyt kun DirecTV on rikki sinetti palkkio VOD ehdonalaisen vapauttamisen elokuvia , Comcast mainitsi myös se on edelleen neuvottelujen tarjota yhtäläisesti elokuviin. Kun ei yksityiskohdat ilmoittaa se on mahdollista, hinnoittelu tai ikkunat saattavat poiketa siitä, mitä olemme nähneet tähän mennessä, joten meidän täytyy vain neuvoa Senior Vice President ja General Manager Comcast Videopalvelut Marcien Jenkes ottaa pitkä Tutustu kyselyn tuloksia ennen allekirjoittamisesta mitään.

Jatkaa lukeneisuus Comcast on ensin VOD neljältä suurimmalta verkkojen neuvottelevat edelleen vapauttamiselle elokuvat


Comcast on ensin VOD neljältä suurimmalta verkkojen neuvottelevat edelleen vapauttamiselle elokuvia perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 huhtikuu 2011 15:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Comcast Voices | Lähetä | Kommentit

Rogers ilmoittaa 150Mbps LTE käynnistää neljässä Kanadan kaupungeissa tänä vuonna

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/27/rogers-announces-150mbps-lte-launch-in-four-canadian-cities-this/:


Rogers on ilmoittanut se syttyy 150Mbps LTE neljässä Kanadan kaupungeissa tänä vuonna. Ottawa, Montreal, Toronto ja Vancouver ovat perustamassa vaiheessa vielä 21 markkinat käyttöönotossa vuonna 2012. Toki, että teoreettinen 150Mbps - ja ilmoitti ylävirtaan 70Mbps - voi muuttua paljon, kun tämä kaikki saa todellista, mutta vakavasti, kun HSPA + nämä nopeudet ovat hämmästyttäviä. Kanadalaiset innokas saada vähän enemmän tietoa voi kurkistaa Roger uuden LTE sivustosta (linkki alla) ja äänestää oman kotikaupunkinsa olevan osa 2012 laajentumista. Rogers ei ole mainittu päivämäärä vain vielä - tai jos ne aikovat kaikilla neljällä menossa elää kerralla - mutta voit olla varma, että me voidaan pitää tarkasti silmällä kaikkia yksityiskohtia ja kähmintä joitakin käytännön kokemuksia käynnistää laitteet heti kun voimme.

Rogers ilmoittaa 150Mbps LTE käynnistää neljässä Kanadan kaupungeissa tänä vuonna alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 huhtikuu 2011 15:20:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde IwantmyLTE.ca | Lähetä | Kommentit

Amazon reagoi "App Store" Oikeusjuttu Applen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7buds_Nry_8/Amazon-Responds-To-App-Store-Lawsuit-From-Apple:

tekgoblin kirjoittaa "Apple oli jättänyt syytteen March Against Amazon käyttämä" App Store "niiden hiljattain avattu Amazon AppStore. Apple ilmoitti, Amazon, että siinä käytetään ilmaisua" App Store "oli lainvastainen, koska he omistavat oikeudet itse käsitettä. Vuonna Vastauksessaan Amazon kertoo, että termi "App Store" on liian yleinen ja Applen hakea nimen itselleen. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






TomTom käyttäjätietojen myydä Hollannin poliisi, käytetään määrittämään ihanteellinen paikkoja nopeudenvalvontalaite

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/27/tomtom-user-data-sold-to-danish-police-used-to-determine-ideal/:

TomTom käyttäjätietojen myydä Tanskan poliisi, käytetään määrittämään sijainnin nopeudenvalvontalaite

Pidämme siitä kun kertyneen nopeus GPS: stä laitteista auttaa meitä välttämään liikennehäiriöistä ja koulualueista. Kuten on käynyt ilmi, vaikka joitakin muitakin käyttötarkoituksia samaa tilastot. Hollanti uutiset pistorasiaan AD ilmoittaa, että nämä tiedot talteen TomTom navigointilaitteita on ostanut maan poliisivoimat ja sitä käytetään sen määrittämiseen, missä nopeudenvalvontalaite ja kamerat tulisi sijoittaa. TomTom oli kuulemma tiennyt sen tietoja oli käytetty niin, mutta jos poliisi olisi vain suostuu myymään tiedot sijainnista sen nopeusvalvontakamerat ja ansoja takaisin TomTom, miksi tämä voisi olla alku kaunis suhde.



Päivitys: TomTom on antanut lausunnon , jonka olemme upotettu tauon jälkeen. Ollakseen täysin selvää, tämä kaikki tiedot kerätään nimettöminä ja että poliisi ei ole aavistustakaan, ketkä ovat ylinopeus, vain, että ylinopeus on tapahtunut.

Jatka käsittelyssä TomTom käyttäjätietojen myydä Hollannin poliisi, käytetään määrittämään ihanteellinen paikkoja nopeudenvalvontalaite


TomTom käyttäjätietojen myydä Hollannin poliisi, käytetään määrittämään ihanteellinen paikkoja nopeudenvalvontalaite perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 huhtikuu 2011 13:53:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink DutchNews.nl | lähde AD | Lähetä | Kommentit

Lethal Pro v2 tarkastelu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/27/lethal-pro-v2-review/:


Nimi, kuten "Tappava Pro poikkeuksetta luo tietty joukko odotuksia. Nimittäin, että kyseinen tuote soveltuu ammattikäyttöön, ja että se ainakin näyttää se saattaa johtaa kuolemaan. Kuten näette, tämä erityisesti kaikkiin tarkoituksiin tabletti / älypuhelimeen / kamera lisävarusteen varmasti onnistuu jälkimmäiseen laskea. Mutta se voi tehdä muutakin kuin kaksinkertainen ehdotus on remake Runaway ? Lue meidän koko arvostelu.


Galleria: Lethal Pro v2




Jatka käsittelyssä Lethal Pro v2 tarkastelu


Lethal Pro v2 tarkistaa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 huhtikuu 2011 13:59:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Lethal suojaus | Lähetä | Kommentit

Kiina aikoo avaruusasema Vuoteen 2020

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Jep1dqoZBaM/China-Plans-Space-Station-By-2020:

RedEaredSlider kirjoittaa "Kiina julkisti suunnitelmat oman avaruusasema on tarkoitus valmistua vuoteen 2020 mennessä, sekä rahtilaiva lautta toimitukset ja kiertoradalta. Siitä, että maa on ehdottaa yksi merkki Kiinan hallituksen pyrkimyksiä avaruus. Kiina on kolmas valtio käynnistää oman miehitetyn raketteja avaruuteen, lähettää sen ensimmäinen astronautti laukaistiin vuonna 2003 laivaan Shenzhou 5 raketti. Tämän jälkeen kaksi muuta miehitettyjä on käynnistetty. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Kirja-arvostelu: Amazon SimpleDB Kehittäjien opas

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3Hau5ud0yyI/Book-Review-Amazon-SimpleDB-Developer-Guide:

KuanH kirjoittaa "Amazon SimpleDB Kehittäjien opas on mainostettu täydellinen käyttöopas Amazon SimpleDB tietokantaan API. Se yksityiskohtaisin PHP. On hyvä Python. Mutta Java-koodi ja selitykset eivät vastaa standardin muille. Se sisältää primer käytöstä Amazon S3 kanssa SimpleDB: tiedostoja S3, tiedoston metatiedot tallennetaan SimpleDB - jälleen yhtä hyvä Java. Se kattaa myös tuning alentaa käyttökustannuksia, välimuistin avulla memcached ja tapoja erä-päivitys ja tehdä sarja tai Samanaikaisesti pyyntöjä SimpleDB. kuitenkin puuttuu joitakin tietoja, aloittelijoille ehkä, ja se ehkä ei ihan edennyt tarpeeksi kokeneemmille. Ladattava esimerkiksi koodi on käytettävissä vain PHP. " Pidä käsittelyssä loput Kuan katsaus.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Google-dokumentit saa Android app., voit kaapata tekstiä puhelimen kameralla

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/27/google-docs-gets-an-android-app-lets-you-capture-text-with-your/:



Googlen ollut mobiili-versio Google Docs saatavilla jo jonkin aikaa, mutta se on nyt vihdoin mennyt ylimääräinen askel ja vapautetaan oma Android app.. Se tietysti voit käyttää ja muokata tiedostoja älypuhelimeen, mutta todellinen standout ominaisuus on kyky vangita tekstiä puhelimen kameralla ja on se heti tehtävä muokattavia ansiosta noin OCR. Google toteaa, että ei toimi käsinkirjoituksen tai jotkut fontit, mutta se lupaa se saa paremmin ajan myötä. Osuma Android Market kokeilla sitä itse.

Google-dokumentit saa Android app., voit kaapata tekstiä puhelimen kameralla perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 huhtikuu 2011 13:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Android Market , Google Mobile Blog | Lähetä | Kommentit