onsdag den 27. april 2011

SETI keskeyttää etsi ulkomaalainen elämän ET itkee hiljaisessa pimeässä tilaa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/26/seti-suspends-search-for-alien-life-e-t-weeps-in-the-silent-da/:


Meidän edistystä intergalactic apuraha on kärsinyt toisen iskun, koska SETI keskeytynyt sen Allen Telescope Array. Rahoittaja Microsoftin perustaja Paul Allen, matriisi on kokoelma radio ruokia, skannaa taivaan merkkejä elämästä, mutta nyt se tulee olla "talvehtimisen" tilassa vuoteen 2013, jolloin instituutin uuden kierroksen rahoituksen alkaa. SETI toivoo nostaa 5.000.000 dollaria tuoda Array takaisin online ennen silloin, kun se käyttää edelleen muita teleskooppien ympäri maailmaa, mukaan lukien Hubble Space Telescope . Talousarvio suru ovat erityisen katkeria koska määrä äskettäin todettu ulkomaalainen planeetat - NASAn Kepler tehtävänä löytyi 1235 . Jos jokin niistä lähettävät ensi Wow! signaali, toivottavasti se ei kaiu kuuroille asukas korville.


Filed under: ,


SETI keskeyttää etsi ulkomaalainen elämän ET itkee hiljaisessa pimeässä tilaa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 26 huhtikuu 2011 20:13:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde CNN | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar