onsdag den 27. april 2011

LG Optimus Big tuo 4,3 tuuman NOVA näyttö ja 1GHz dual-core ja superphone puolue

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/27/lg-optimus-big-brings-a-4-3-inch-nova-display-and-1ghz-dual-core/:


Mikä on iso, useimmiten valkoinen, ja asettaa Korean aloittaa huomenna? That's right, LG Optimus Big! Tämä 4,3-tuumainen emävalhe, LG: n suurin luurin mennessä touts 1GHz dual-core prosessori, hieman nyljetty Android 2.2 sen käyttöjärjestelmän, HDMI-lähtö, 5 megapikselin kamera, ja 16GB Bult-varastoon. Tämä spec sheet kuulostaa mahtava lähellä vanhempi Optimus 2X että käynnisti aiemmin tänä vuonna, vaikka pari kohteita on myös lainattu vielä julkaisematonta Optimus Black . Ne ovat NOVA näyttö , joka voi kampi aina jopa 700 nits kirkkaus ja WiFi Direct , joka mahdollistaa langattoman välisen laite viestintä ilman välittäjää WiFi-tukiaseman. Tämä suuri, herkullinen spec sandwich iskee kotimarkkinoillaan 28. huhtikuuta, mutta on ikävä kyllä ​​ole sanaa, milloin ja missä muualla se saattaa näkyä. Pidä silmällä sitä, pitäisi olla vaikea havaita.

LG Optimus Big tuo 4,3 tuuman NOVA näyttö ja 1GHz dual-core ja superphone puolueen alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 huhtikuu 2011 15:40:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Engadget espanja , BGR , UberGizmo | lähde U + | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar