onsdag den 27. april 2011

Keepin 'it real väärennös: Windows Phone 7 ensiesiintymisensä Kiinassa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/27/keepin-it-real-fake-windows-phone-7-debuts-in-china/:


Jos älypuhelin alustat oikeutuksen KIRF valmistajan sitkeyttä ja revin ne pois, niin Windows Phone on todella saapunut. Tänään me tarkastelemme elämää suurempi "HTC"-merkkisten kolhi-off Omnia 7 , täynnä 800 x 480 4,8 tuuman (!) kapasitiivinen kosketusnäyttö ja 1GHz leijonankita prosessori. Koska massiivinen koko tämän puhelimen, siellä on runsaasti tilaa uusia ominaisuuksia, kuten Bluetooth, WiFi ja GPS-yhteys, sekä viiden megapikselin kamera, kahden SIM ja kaksi microSD-paikkaa (jopa 32 Gt varastointi). Whew. Näyttävä silmälasit syrjään, laite tulee niskoilleen Windows Mobile 6.5 - joka on voimakkaasti muutettu muistuttamaan WP7 n laatta käyttöliittymä. Ei ole sana vielä hinnoittelu - kysykää joku myy puhelimia viltti seuraavan kerran olet Shenzhen, okei?

Keepin 'it real väärennös: Windows Phone 7 ensiesiintymisensä Kiina perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 huhtikuu 2011 01:56:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink WPCentral | lähde M8Cool | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar