onsdag den 27. april 2011

Qik Video Connect saa Android ja Applen käyttäjille näkevä silmä-to-eye

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/27/qik-video-connect-gets-android-and-apple-users-seeing-eye-to-eye/:


EVO ja mytouch 4G omistajat ovat voineet nauttia hyveitä videopuhelut kautta Qik jonkin aikaa, mutta Skypen uusin hankinta on vihdoin kerroit muutamia puhelimia mukaan toimintaan. Qik Video Connect toimii nyt joidenkin laitteiden käynnissä Android 2.1 ja ylös, iPhone, iPad 2s ja kaikki iPod Touch kanssa kamera - vuokraus Apple fanboys ja Android puolustajat puhuvat kasvokkain 3G, 4G, ja WiFi laitteen heidän valitessaan . Se ei ole ensimmäinen app tehdä cross-platform videopuhelut , mutta se on vain yksi Qik videon sähköpostin ja videoiden jakamiseen palveluja. Saalis? Se on vain tällä hetkellä saatavilla kymmenen Android-puhelimia, vaikka dev joukkueet ovat "kiireisiä tulossa Video Chat valmiina uusia puhelimia." Toivotaan ne toimivat nopeasti.

Qik Video Connect saa Android ja Applen käyttäjille näkevä silmä-to-eye perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 huhtikuu 2011 02:44:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Tech Crunch | lähde Qik | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar