onsdag den 27. april 2011

Ad-tuki Kindle alusten aikaisin, fanit harmaasävy mainonta iloita

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/27/ad-supported-kindle-ships-early-fans-of-grayscale-advertising-r/:


Hyviä uutisia niille, jotka rakastavat lukea, mutta haluavat kokea mukana enemmän mainoksia: Amazon johtoon on ilmoittanut mainoksilla tuettu Kindle , alun perin teilataan a Voi 3 release, on menossa asiakkaille lähes viikon etuajassa. Kindle on Tarjoukset, koska se on hellästi tunnetaan, tulee aluksen pois 27. huhtikuuta täynnä ajoissa ilmoitusta suosikki tuotemerkkejä, kuten General Motors, Procter & Gamble ja Visa - ne ovat sinun suosikki merkkejä, eivät ne? Vastineeksi sponsoroi näytönsäästäjiä ja mainosten alaosassa kodin näytön, saat uusimman sukupolven WiFi-vain Kindle on vain 114 dollaria - anteeksi, tarjous saatavilla vain Yhdysvalloissa. Toimi nyt, sillä Amazon lupauksista koskaan vain antaa nämä pois.

Ad-tuki Kindle alusten aikaisin, fanit harmaasävyt mainonta iloita perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 huhtikuu 2011 06:09:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink All Things Digital | lähde Etsii Alpha | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar