onsdag den 27. april 2011

Comcast on ensin VOD neljältä suurimmalta verkkojen neuvottelevat edelleen vapauttamiselle elokuvat

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/27/comcast-is-first-with-vod-from-all-four-major-networks-still-ne/:


Alkaen torstaina Comcast lisää TV-ohjelmia ABC ja Fox sen video on demand-kirjasto , joten se vain tarjoavalta näyttää kaikkien neljän televisiolähetysverkkoihin (mukaan lukien NBC ja CBS) heti seuraavana päivänä ne ilmaan. Ei luettelon kaikista TV Comcast on tarjontaansa lehdistötiedotteessa tauon jälkeen - ei Modern Family tai talo? heikko - niin seuraavan kerran unohdat DVR Poliisit, olet piiriin. Nyt kun DirecTV on rikki sinetti palkkio VOD ehdonalaisen vapauttamisen elokuvia , Comcast mainitsi myös se on edelleen neuvottelujen tarjota yhtäläisesti elokuviin. Kun ei yksityiskohdat ilmoittaa se on mahdollista, hinnoittelu tai ikkunat saattavat poiketa siitä, mitä olemme nähneet tähän mennessä, joten meidän täytyy vain neuvoa Senior Vice President ja General Manager Comcast Videopalvelut Marcien Jenkes ottaa pitkä Tutustu kyselyn tuloksia ennen allekirjoittamisesta mitään.

Jatkaa lukeneisuus Comcast on ensin VOD neljältä suurimmalta verkkojen neuvottelevat edelleen vapauttamiselle elokuvat


Comcast on ensin VOD neljältä suurimmalta verkkojen neuvottelevat edelleen vapauttamiselle elokuvia perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 huhtikuu 2011 15:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Comcast Voices | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar