onsdag den 27. april 2011

Motorola lupaa avata käynnistylataimet tuleville Android-puhelimissa?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/26/motorola-promises-unlocked-bootloaders-for-future-android-phones/:


Android käyttäjät ovat puhuneet , ja ehkä, vain ehkä, Motorola itse kuullut - AusDroid väittää ilmoitus suoraan matkapuhelinvalmistaja lupaava auki käynnistylataimet myöhemmin tänä vuonna:
Olemme täysin ymmärrettävä kuva toiminnanharjoittajan vaatimus turvallisuudesta loppukäyttäjän ja samoin haluamme tukea kehittäjä yhteisöjä halu käyttää näitä tuotteita kehitysympäristö. Tarkoituksemme on antaa avattavia / relockable bootloader hetkellä löytyy Motorola XOOM koko tuotevalikoimamme laitteiden alkaa vuoden 2011 lopulla, kun operaattoria avulla se.

Ihanan yritysten heistä siirtää vastuu lentoyhtiöille, ei? Tämä tarjous saapuu tapa herrasmies, joka pyysivät Moto vain sellainen asia, ota huomioon, niin ota se jyvän suolaa, ja sinun on ensin tietää, jos saamme vahvistuksen Motorola itse.

Motorola lupaa avata käynnistylataimet tuleville Android-puhelimissa? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 26 huhtikuu 2011 22:27:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde AusDroid | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar