onsdag den 27. april 2011

Rogers ilmoittaa 150Mbps LTE käynnistää neljässä Kanadan kaupungeissa tänä vuonna

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/27/rogers-announces-150mbps-lte-launch-in-four-canadian-cities-this/:


Rogers on ilmoittanut se syttyy 150Mbps LTE neljässä Kanadan kaupungeissa tänä vuonna. Ottawa, Montreal, Toronto ja Vancouver ovat perustamassa vaiheessa vielä 21 markkinat käyttöönotossa vuonna 2012. Toki, että teoreettinen 150Mbps - ja ilmoitti ylävirtaan 70Mbps - voi muuttua paljon, kun tämä kaikki saa todellista, mutta vakavasti, kun HSPA + nämä nopeudet ovat hämmästyttäviä. Kanadalaiset innokas saada vähän enemmän tietoa voi kurkistaa Roger uuden LTE sivustosta (linkki alla) ja äänestää oman kotikaupunkinsa olevan osa 2012 laajentumista. Rogers ei ole mainittu päivämäärä vain vielä - tai jos ne aikovat kaikilla neljällä menossa elää kerralla - mutta voit olla varma, että me voidaan pitää tarkasti silmällä kaikkia yksityiskohtia ja kähmintä joitakin käytännön kokemuksia käynnistää laitteet heti kun voimme.

Rogers ilmoittaa 150Mbps LTE käynnistää neljässä Kanadan kaupungeissa tänä vuonna alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 huhtikuu 2011 15:20:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde IwantmyLTE.ca | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar