onsdag den 27. april 2011

Amarok: n P1 sähköinen motorocycle prototyyppi on nopea, kevyt ja valmis rotu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/26/amaroks-p1-electric-motorocycle-prototype-is-fast-light-and-r/:


Mikä on nopea, sähkö-, ja teki Kanadassa? Ei, ei uusin Rush ennätys, se P1, uusi sähköinen moottoripyörä prototyyppi Quebec perustuva Amarok Consultants. Yritys - nimetty inuiittien sana susi - paljastettiin pyörä tällä viikolla julkisti kirjoittaa se tämän vuoden TTXGP , kansainvälinen kilpa-sarja sähköajoneuvojen. 75 hevosvoimaa kaksipyöräisten on suunniteltu laser-keskittyä kevytrakenteinen, puristaminen 7,5 kilowattituntia akku ja kaksi Agni 95 sähkömoottorit osaksi Bantam 325 kiloa laitos - päätöksentekoa yksi kevyimmistä sähköinen kilpa-moottoripyöriä ympäri. Yhtiön ei pysähdy tähän, mutta ammunta 275 puntaa toisen sukupolven pyörä, mikä se enemmän-tasolla kaasukäyttöisten kollegansa.

Amarok: n P1 sähköinen motorocycle prototyyppi on nopea, kevyt ja valmis rodun perin ilmestynyt Engadget on ti, 26 huhtikuu 2011 23:13:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Amarok Racing | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar